Exkluzív: Ilyen lesz a magyar Disney Plus Androidon

Oszd meg a cikket másokkal is:

Kevesebb mint három nappal a Disney Plus magyar megjelenése előtt a streaming- és szórakoztató óriás frissítette a Google Playen található Disney Plus alkalmazás promóképeit. Maga az applikáció nyilván csak a megjelenés napján, 2022 június 14.-én, várhatóan reggel 09:01-perckor válik magyar internetes címről is letölthetővé, azonban a hozzárendelt képékeket már így is megnézhetjük.

A legújabb streaming platform megjelenését komoly hazai felhasználói- és médiafigyelem követi, ami kimondottan jót tesz a hazai streaming ismertségének, amely már így is elég magasnak mondható. Mint kiderült, a GKI piackutató felmérése szerint egy család havonta átlagosan 3–5 ezer forintot költ valamilyen streamingszolgáltatásra, elsősorban Netflix előfizetésre, hiszen a cég mérése szerint a streamer 1,78 millió hazai nézővel rendelkezik, mögötte az HBO Max 1,25 millióval, majd az Apple platformja jócskán lemaradva 123,6 ezerrel, az Amazon Prime Video pedig 91,3 ezer felhasználót képes elérni a műsoraival.

A Disney várhatóan kezdésre akár 180 ezer felhasználót is begyűjthet saját platformjára, amelyre most kedvezményesen egy évre előre, akár 30%-al is elő lehet fizetni, és ez az akció csak június 26-áig érvényes, így jó eséllyel simán elérhető ez említett előregisztráló célközönség.

A tartalmi kínálat önmagáért beszél, hiszen akik rajonganak a Marvel, a Star Wars vagy a Disney filmjeiért vagy sorozataiért, azoknak várhatóan több ezer cím közül lehet majd választania, ahol elérhető a legmagasabb UHD felbontásban a tökéletes szórakozás érdekében.

Amíg várjuk a Disney Plus keddi megjelenését, nézzük át a magyar nyelven lokalizált androidos képeket, amik alapján minden 100%-os készültségben várja az elindulást, persze a végleges tartalomkínálatot nemzetközi összehasonlításban csak ezt követően tudjuk majd összehasonlítani. Ami sokaknak külön érdekes lehet, hogy most elsőként láthatjuk magyarul a profilokat, illetve a letöltéseknél is feltűnhet, hogy szinte bármi offline is elérhető lesz, legyen szó Boba Fettről vagy A Grace klinikáról, továbbá az Így jártam anyátokkal, tehát a Star vagy a többi hub címei mind megtalálhatóak lesznek a tartalomkínálatban, legjobb minőségben akár a farzsebünkben is.

(Az Apple App Store felületre még nem kerültek fel a magyar nyelvű bemutatóképek -szerk.)

#műsoronplus #disneyplus

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója