Hozzánk is jön az HBO Maxre Adam McKay Lakers dinasztia meséje

Ahogy egyre közeledik a hazai HBO Max streaming platform debütálása, egyre többet tudunk a felhozatalról, hogy kezdésnek milyen filmekre és sorozatokra számíthatunk a műsortárban. A WarnerMedia semmit sem bíz a véletlenre, így komoly lineupot és jelentős előfizetői kedvezményt kapunk a streaming platform indulásához.

A Dűne, valamint a Mátrix – Feltámadások feltehetően UHD 4K debütálása mellett a Max hazai indulásával egyidőben, március 8-án érkezik az év egyik legígéretesebb sorozata Adam McKay-től. A Győzelmi sorozat: A Lakers dinasztia (Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty) felemelkedése az NBA egyik leghíresebb csapatának felemelkedését meséli el, garantáltan nem csak kosárlabda rajongók számára!

A színes és szórakoztató drámasorozat a Los Angeles Lakersnek állít méltó emléket, bemutatva az 1980-as évek sportéletének egyik legelismertebb és legdominánsabb dinasztiáját, a prominens kosárlabdacsapat szakmai és magánéletét. A sorozat Jeff Pearlman Showtime: Magic, Kareem, Riley and the Los Angeles Lakers című könyvéből készült, Adam McKay vezető producer (Utódlás, Q: A vihar felé) közreműködésével, és plasztikusan mutatja be azt a csapatot, amely meghatározó volt abban a korszakban, a pályán és azon kívül egyaránt. A parádés szereplőgárdában többek között láthatjuk John C. Reillyt, Jason Clarke-ot, Adrien Brodyt, Quincy Isaiah-t, Sally Fieldet és Jason Segelt.

A WanrerMedia tájékoztatása szerint a sorozat március 8-án lesz elérhető heti részekkel az HBO Max kínálatában, magyar felirattal, később pedig szinkronnal.

https://youtu.be/WqbWwKx1nBU

Előzetes: Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty | Official Trailer | HBO Max

Exkuzív magyar nyelvű plakátokat is kaptam a sorozathoz.

#hbozóna #műsoronplus

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.