Történelmi pillanat: az HBO Max októberben megérkezik Európába

Oszd meg a cikket másokkal is:

A WarnerMedia tájékoztatása szerint a 2020 május 27-én induló új streaming platform az HBO Max október 26-án debütál Svédországban, Dániában, Norvégiában, Finnországban, Spanyolországban és Andorrában, így végre az öreg kontinens is élvezheti az új HBO streaming platform előnyeit, és ez egyre közelebb van Magyarországhoz is.

Arról már korábban lehetett tudni, hogy az elsőként idén belengetett hazai HBO Max premier jövőre tolódik, amiről végre hivatalos tájékoztatás is érkezett. Ennek köszönhetően 2022-ben, fokozatos globális bevezetés részeként a következő 14 további területen válik elérhetővé az HBO Max, így Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Horvátország, Csehország, Moldova, Montenegró, Észak-Macedónia, Lengyelország, Portugália, Románia, Szerbia, Szlovákia és Szlovénia mellett Magyarország is megkapja az új streaming szolgáltatást. Emellett jövőre további területeken is tervezik a platform bevezetését, ami azt jelenti, hogy a csúszás egyik oka a teljes elérhető európai piac kiaknázása, mivel néhány kiemelten fontos piacon, például az Egyesült Királyságban vagy Németországban a Sky disztibúciós szerződés miatt 2024-ig biztosan nem indulhat külön a Max. Nyilván erre is van a médiacégnek egy speciális forgatókönyve.

Ezen kívül fontos fejlemény, hogy az HBO Max egy októberi virtuális rendezvényen mutatkozik be Európában, amely ismerteti majd a termék- és tartalomkínálatot, az árpontokat és sok minden mást, tehát körvonalazódik majd a hazai műsortár tartalomkínálata is.

Az HBO Max a WarnerMedia népszerű tartalommárkáinak, köztük a Warner Bros., az HBO, a DC és a Cartoon Network, valamint a díjnyertes amerikai és nemzetközi saját gyártású produkciók (Max Originals) magas minőségű szórakoztató univerzumát kínálja majd egy közös felületen, Európában először.

No Title

No Description

Történelmi pillanat ez: az HBO Max megérkezik Európába” – mondta Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője. „Harry Potterhez, a Trónok harcához és az Agymenőkhöz hasonló WarnerMedia filmeket és sorozatokat Európa-szerte szenvedélyesen nézik a rajongók, és az HBO Max azért jött létre, hogy a legintuitívabb és legkényelmesebb nézői élményt nyújtsa számukra, miközben ezeket a tartalmakat és más nagyszerű produkciók sokszínű választékát fogyasztják

A Warner Bros., az HBO, a DC, a Cartoon Network és a saját gyártású produkciók ikonikus tartalmának egyedülálló és exkluzív kombinációja – beleértve a helyi produkciókat és sok minden mást – olyan streamingfelületet hoz létre, amelyet imádni fognak az európai rajongók” – tette hozzá Christina Sulebakk, az HBO Max európai, közel-keleti és afrikai régiós igazgatója. „Óriási lehetőségeket látunk abban, hogy a régióban bevezetjük ezt a vadonatúj, fantasztikus kínálatú streamingfelületet.”

Az HBO Max azáltal teszi zökkenőmentessé a tartalmak felfedezését, hogy az egyedileg összeválogatott tartalmak és az egyéni ajánlások kombinációja révén minden egyes felhasználó számára testre szabott élményt nyújt, amely a lehető legnagyobb összhangban áll a fogyasztási szokásaival.

Az HBO Max új ügyfelek, valamint az HBO España, az HBO Nordic és az HBO GO már meglévő ügyfelei számára lesz elérhető (közvetlenül vagy médiaszolgáltató partnereken keresztül számlázott formában).

Az HBO Max idén májusban ünnepelte egyéves évfordulóját az Egyesült Államokban, majd júniusban 39 területen Latin-Amerikában és a Karib-térségben is elindult, elsőként itt válva elérhetővé az USA-n kívül is.

#hbomax #hbozóna