A Netflix kibővítette a szerződését a Bridgerton producerével

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix csütörtökön kibővítette szerződését a Bridgerton című romantikus sorozat producerével Shonda Rhimesszel, amelynek értelmében további filmeket, játékokat és élő eseményeket is felvett a cégével kötött egyezményébe.

Shonda Rhimes Credit: Kwaku Alston / Netflix

A Netflix tájékoztatása szerint a Rhimesszel és cége a Shondaland Mediával kötött megállapodás lehetőséget ad a streaming platform számára kizárólagos filmek vagy sorozatok, valamint potenciális játék- és virtuális valóságtartalmak gyártására, közvetítésére és terjesztésére, ami elég sok újdonságot is tartalmaz. Az eddig érvényben lévő paktum magában foglalja a Shondaland Media tartalmának márkanevet és árut, amely most élő eseményeket és élményeket ad hozzá – áll a társaság közleményében.

A tavaly karácsonykor berobbant Bridgerton című sorozat Jane Austen stílusú történelmi romantika egy modern csavarja, ami hatalmas sikert aratott a Netflix számára, és további három évadot már be is rendeltek belőle, amelynek második évadára talán már nem is kell annyira sokat várni.

Rhimes nevéhez olyan kasszasikerű sorozatok kötődnek, mint az ABC slágeres A Grace klinika vagy a Botrány, és ő volt az az egyik első nagy tévés producer, akit a Netflixhez csábítottak, amikor 2017-ben többéves megállapodást kötött a streaming platformmal különböző tartalmának előállítására. Az új megállapodás azt is bizonyítja, hogy a Netflix nem szeretne megállni a filmek és sorozatok gyártásánál, mivel óriási potenciált lát a játékokban és virtuális eseményekben is, hogy a kiterjesztett valóság streaming ötvözetéről már ne is beszéljünk.

A most bejelentett megállapodás egyébként egy pénzügyi fedezetet is fog tartalmazni a Shondaland által elindított sokszínűség-kezdeményezéshez is, amelynek célja a nők és a színes bőrű emberek munkába segítése a szórakoztatóiparban.

#Netflixvilág #Műsoronplus

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója