A Vikings szereplőjével készül a Spotify-ról szóló új Netflix sorozat

Oszd meg a cikket másokkal is:

Korábban már szó volt arról, hogy a Netflix sorozatot készít saját „mintájáról”, mármint a Spotify zenei streming szolgáltató sikeréről, amihez most végre bejelentették a színészgárdát is, így 2022-ben már biztosan láthatjuk az egyelőre cím nélküli produkciót.

A Spotify 15 évvel ezelőtt, 2006 április 26-án indul Svédországban, és ma már több mint 176 országban közel 158 millió fizető fiókja van (prémium), nem beszélve az ingyenes fiókról, amelyek összességével már 345 millió aktív fiókhasználattal rendelkezik.

A Spotify valódi úttörőnek számít a zeneiparban, hiszen nem csak, hogy forradalmasította az akkor még bőven jövedelmező CD és MP3-as zenehallgatást, de az adatfolyammal történő online és offline lejátszása ma már nem csak a videóiparra – mint például maga a Netflix , de Microsoft által kialakított GamePass szolgáltatással már a játékiparra is átterjedt.

A Netflix bejelentés szerint a Vikingsből Horik király fiaként ismert Edvin Endre lesz majd az egyik társalapító Daniel Ek, a másik alapítót Martin Lorentzont pedig A Netflixen futó Az utolsó királyság kosztümös sorozat Erikje, Christian Hillborg fogja alapítani. A szereplőgárdához csatlakozott a hazai HBO GO-n is látható Mi vagyunk a medvék (Beartown) című skandináv drámasorozat Peter Anderssonja Ulf Stenberg, valamint Gizem Erdogan, és Joel Lützow is.

A készülő netflixes sorozat középpontjában a fiatal svéd technológiai vállalkozó, Daniel Ek és kulcsfontosságú partnerei állnak, akik egy egész iparágat forradalmasították azáltal, hogy ingyenes és legális streamelt zenét kínálnak szerte a világon. Ez egy igaz történet lesz arról, hogy a kemény meggyőződés, a fáradhatatlan akarat, a hozzáértés és a nagy álmok miként segíthetik a kispályás játékosokat a status quo kihívását azáltal, ahogyan mindannyian zenét hallgathatunk.

A sorozat rendezője Per-Olav Sørensen (Quicksand, Új barát karácsonyra), vezető író Christian Spurrier, executive producer Berna Levin, producer Eiffel Mattsson lesz.

Kép: Netflix Media

#Műsoronplus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója