A sikeres együttműködés után üzletet kötött Robert Pattinson a Warnerrel és az HBO-val

Robert Pattinson és a Warner Bros. úgynevezett firstlook, azaz első betekintés szerződést kötött egymással. Az üzlet magában foglalja a New Line Cinema, a Warner Bros. Television és az HBO Max kizárólagos első megjelenési jogait is. A streaming globális előretörésével egyre több hasonló üzlettel igyekeznek a stúdiók magukhoz láncolni azokat az A-kategóriás sztárokat, akikkel már sikeresen együttdolgoztak, elég csak Natalie Portman és az Apple több évre vonatkozó együttműködésére gondolni.

A most bejelentett firstlook megállapodás valamivel kevesebb, mint egy évvel a két fél eddigi legnagyobb filmje, a Matt Reeves által rendezett The Batman című DC Comic produkció előtt jött létre, amelyben Pattinson lesz az új Denevérember.

Ez többek között azt is jelenti, hogy az Alkonyat-sztárja Pattinson a színészkedés mellett egy újabb szerepben is sokkal jobban kibontakoztathatja majd magát, hiszen a 35 éves színész 2010-óta csak a Remember Me producere volt, így most ezzel az ügylettel produceri karrierje is új lendületet kaphat.

A bejelentéssel kapcsolatban Pattinson úgy nyilatkozott, hogy az évek során nagyon szeretett együtt dolgozni a stúdióval, és nagyon tiszteli az odaadásukat, és kockázatvállalási hajlandóságukat is, ami valószínűleg a studió kettős megjelenési gyakorlatára is utalhat, viszont azt nem tudni, hogy az ebben aktív szerepet vállaló Jason Kilar WarnerMedia CEO meddig marad a cégnél, így lesz-e lehetősége még Pattisonnal együtt dolgozni a jövőben.

Egyébként a The Batman 2022. március 4-ére van kitűzve mozis premierre, ami alatt sok minden megváltozhat még, ám nem tűnik valószínűnek, hogy ez a szuperprodukció kihagyná a nagyképernyőt.

#Műsoronplus #HBOZóna

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.