Mitchellék után Jackie Chan Kívánságsárkánya varázsol a Netflixen

Oszd meg a cikket másokkal is:

Jó döntésnek látszik a Netflixtől az animációs nagybevásárlás, hiszen a Sony Pictures és a Pókember: Irány a Pókverzum! alkotóinak új munkája a Mitchellék a gépek ellen igen népszerű a gyerekek és a felnőttek között is. Júniusban pedig máris érkezik egy újabb ígéretes alkotás a Sonytól A kivánságsárkány (Wish Dragon) címmel, amelynek producere a Csúcsformában és A karate kölyök harcművésze, Jackie Chan.

A Netflix részéről jó döntésnek bizonyul, hogy műsortárába fokozatosan beépíti ezeket az animációkat, mivel a streaming háborúban fontos tényezővé váltak a családbarát tartalmak, és az eredmények szerint a nézők is nagyon szeretik.

Wish Dragon | Official Trailer | Netflix

Determined teen Din is longing to reconnect with his childhood best friend when he meets a wish-granting dragon that leads him on an adventure a thousand yea…

A most vásárolt A kívánságsárkány a Sony Pictures, a Sony Pictures Animation, a Sparkle Roll Media, az Base Media és a TenCent Pictures társfinanszírozásával készült, és a januári nyitóhétvégéjén rögtön 7 millió feletti mozis bevételt generált. A Netflix pedig a Kínán kívüli régiókban június 11-én fogja műsortárában bemutatni, ami valószínűleg Mitchellék-szintű aktivitást válthat majd ki a nézőkből, várhatóan Magyarországon is.

A Chris Appelhans által írt és rendezett A kívánságsárkány Din (Jimmy Wong), a munkásosztálybeli főiskolai hallgató történetét meséli el, aki találkozik a cinikus, de mindenható sárkánnyal (John Cho), aki képes teljesíteni bármilyen kívánságot. Ketten együtt indulnak útra a mai Sanghajban, hogy Din rég elveszett gyermekkori barátját, Linát megkeressék, miközben utazásuk arra ösztönzi majd mindkettőjüket, hogy válaszokat adjanak az élet nagy kérdéseire, hiszen aki bármit kívánhat, annak azt is el kell döntenie, hogy mi számít igazán.

Képek: Netflix Media

#Műsoronplus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója