A The Sinner producere készít sorozatot Kiefer Sutherlanddel A Paramount Plus-ra

Oszd meg a cikket másokkal is:

A ViacomCBS tulajdonában lévő Paramount Plus streaming szolgáltató berendelt egy nyolc részből álló kémdráma-sorozatot, amelynek Kiefer Sutherland (24, A kijelölt túlélő) lesz a főszereplője – írja a Deadline.

A jelenleg cím nélküli sorozatot a CBS Studios készíti, és Sutherland olyan szabadúszó kémet fog benne alakítani, aki a demokrácia megőrzéséért folytatott harc közepén találja magát. A színész számára a magányos kémharcos szerepe ugyan változó felállásban, de hosszú évek óta meghatározza a televíziós szerepeit, és nagyon úgy tűnik, hogy a streaming-korszakban is ezen a nyomvonalon számítanak rá a stúdiók.

A szkriptet John Requa és Glenn Ficarra (This Is Us) írják és rendezik, producer pedig a The Sinnerben is közreműködő Charlie Gogolak és A netflixes A kijelölt túlélőt is jegyző Suzan Bymel lesznek. A sorozatot kizárólag a Paramount Plus-on lehet majd látni, amit a ViacomCBS Global Distribution Group nemzetközi szinten is értékesíteni szeretne.

Mindez azt is jelenti, hogy a ViacomCBS március elején Észak-Amerikában indított Paramount Plus platformja a következő években még magasabb fokozatra fog kapcsolni, és a jelenleg is készülő Halo videójáték-franchise sorozatadaptációja mellett több húzócímmel, és A-kategóriás sztárral is készülnek, segítve a platform megragadását a streaming versenyben.

A korábbi tájékoztatások szerint a Paramount Plus 2021 második felében elsőként Latin-Amerikában és Európa egyes részein fog elindulni, és ami még biztos, hogy augusztusban Ausztráliában is elindul a szolgáltatás.

kép: Designated Survivor/Netflix

#Műsoronplus #Paramountplus

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója