Kevin Hart egy szívszorító Netflix filmben mutatja be az apaság legnehezebb időszakát

Oszd meg a cikket másokkal is:

Alig néhány hónappal Jamie Foxx új szitkomja után Kevin Hart is belekóstol a Netflixen a sűrű apai teendőkbe, ami ezúttal Apaság (Fatherhood) címmel, egy szívszorító filmdrámában érkezik június 18-án a hazai műsortárba.

Az új Netflix Original Matt Logelin 2011-ben írt, Két csók Maddyért (Two Kisses For Maddy) című memóárjának lesz az adaptációja. A szívmelengető, vicces és érzelmes igaz történetben Alfre (Kevin Hart) kislánya, Maddy születése után elveszti középiskolás szerelmét és feleségét Liz-t (Alfre Woodard), és a világ egyik legnehezebb munkájában, az apaságban kell helytállnia, ami a most érkezett előzetes alapján nem lesz számára egyszerű feladat.

APASÁG, főszereplő Kevin Hart | Hivatalos előzetes | Netflix

Az idei apák napját egy szívmelengető, vicces és érzelmes igaz történet indítja, melyben a világ egyik legnehezebb munkáját, az apaságot felvállaló özvegy sz…

A filmben Kevin Hart és Alfre Woodard mellett láthatjuk még az HBO Barry című sorozatának a maffiózóját Anthony Carrigan Barr-t, Lil Rel Howery-t (Bad Trip), DeWanda Wise-t (Egy remek valaki),és Melody Hurd-öt is.

A filmet Paul Weitz és Dana Stevens írta és rendezte, executive producer Marty Bowen, Kevin Hart, David Beaubaire, és Peter Kiernan.

Képek: Philippe Bosse / Netflix

#Műsoronplus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója