A DANZ is saját sorozatokat fog gyártani, máris leszerződött a kétszeres világbajnok Ronaldóval

Oszd meg a cikket másokkal is:

A brit DAZN streaming szolgáltató több projektre vonatkozó megállapodást kötött Ronaldo Nazario brazil futballsztárral. A most bejelentett eredeti DAZN sorozat közül három, többek között Ronaldóé is még ebben az évben elkészül, és a tervek szerint globálisan is elérhető lesz, így a hazai, főként a profi ökölvívásra összpontosító szolgáltatással is meg lehet majd nézni, viszont magyar lokalizálásról egyelőre nincs információ.

Az első ilyen projekt az El Presidente című hatrészes doku, amely Ronaldo jelenlegi, a Real Valladolid elnökeként végzett munkájának kulisszái mögé engedi be a nézőket, és ennek a premierje május 20-án lesz a platformon. A dokumentumfilm-sorozatot a DAZN valamint a Zoom Sport sportvideókat gyártó cég készíti, ami feltárja majd az elnök Ronaldo első teljes szezonjának csúcspontjait és mélypontjait, de láthatjuk még a sztár játékoskarrierjének legemlékezetesebb pillanatait is, amelyeket Ronaldo saját, valamint korábbi csapattársai, mint Roberto Carlos, Dida, Pep Guardiola, Boudewijn Zenden és Javier Zanetti által elmondott történetekkel fognak gazdagítani.

Ez egy olyan alkalom az életben, amikor elmondhatom a történetemet – nyilatkozta Ronaldo, aki szerint pályafutása során szerencsés volt, hogy számos globális sportmárkával állhatott partneri kapcsolatban, ezért úgy érzi, hogy a DAZN lesz a megfelelő partner, aki segít majd eljuttatni a történetét a rajongókhoz az egész világon.

A produkciók között lesz még Como 1907: The American című doku is a DAZN továbbá a SENT Entertainment együttműködésével, amely az amerikai Michael Gandler, a februárban lemondott comoi elnök és vezérigazgató munkáját mutatja be, aki hivatali ideje alatt átszervezte a 112 éves olasz klubot, stabilitást hozott a pénzügyekben, és lehetővé tette a klub számára, hogy visszanyerje szenvedélyes rajongótábora bizalmát. A Como 1907: The American júliusban érkezik a DAZN-re.

Kép: Zoom Sport

Műsoronplus #DAZN

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója