Műsoron a gépek lázadása és egy hónapfordulós frissítés a Netflixen (április 26- május 1)

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ha még nem láttátok, hogy mik érkeztek ezen a héten a Netflixre, itt tudjátok valamennyi újdonságot megnézni.

A Föld napja után műsoron az Árnyék és csont a Netflixen (április 19-24)

Ezen a héten ismét hónapfordulós frissítés érkezik a Netflix magyar műsortárába, de előtte azért találkozhatunk néhány egészen izgalmas címmel is. Ilyen például a lengyelek új Netflix Original sorozata a Sexify, ami egy új innovatív szexapp kifejlesztéséről fog szólni vagy az új japán anime a Yasuke legendája, egy békésnek látszó, egykor nagy harcos és szárnyai alá vett rejtélyes kislány kapcsolatáról.

A hét kiemelt címe lesz Amanda Seyfried és James Norton új thrilleradaptációja Kísértő múlt címmel, illetve az Oscar-díjas Pókember: Irány a Pókverzum! alkotóinak legújabb munkája A Michellék a gépek ellen új Netflix animáció, amely garantáltan a nagyokat is a képernyő elé fogja ültetni.

A Netflix teljes 2021 áprilisi ajánlóját itt tudjátok átnézni:

Betekintő 2021: Netflix áprilisi újdonságok

Kedd

Fatma S01 (Törökország)

Tü tü kori (Go! Go! Cory Carson) – Netflix Original gyerekműsor

Szerda

Gazemberek (Get The Grift) – Netflix Original film (Brazília)

Headspace: Útmutató az alváshoz (Headspace Guide to Sleep) – Netflix Original dokumentumfilm-sorozat

Headspace – Útmutató az alváshoz | Hivatalos előzetes | Netflix

Aludni nem könnyű, de mi segítünk. A Headspace – Útmutató az alváshoz a tudomány által alátámasztott tényeket és tippeket kínál az alvásról. Például olyan kérdésekre keresi a választ, hogy valóban rossz dolog-e a telefonodat nézni az ágyban, tényleg szükségünk van-e 8 órányi alvásra, vagy segítenek-e a különféle altatók.

Sexify S01 – Netflix Original (Lengyelország)

Sexify | Hivatalos előzetes | Netflix

Natalia, a kezdő szoftverfejlesztő sokat tud a programozásról, de nagyon keveset a szexről. Barátnőivel, Monikával és Paulinával elhatározza, hogy jobban megismeri a női orgazmus rejtelmeit, létrehoz egy alkalmazást, amellyel megnyerheti az egyetemek közötti versenyt, és talán még a társai szükségleteit is kiszolgálhatja.

Klór (Cloro)

Lábújjhegyen (I nostri figli)

Lea

Csütörtök

Kisértő múlt (Things Heard and Seen) – Netflix Original film

Kísértő múlt Amanda Seyfried főszereplésével | Hivatalos előzetes | Netflix

Egy fiatal pár Manhattanből egy Hudson-völgyi falucskába költözik, ahol rádöbbennek, hogy házasságukat – akárcsak új otthonukat – sötét titkok árnyalják be. Elizabeth Brundage elismert regénye alapján. Feliratkozás: https://bit.ly/2v7LZcZ A Netflixről: A Netflix a világ vezető streaming szórakoztató szolgáltatása, amely több mint 190 országban, 204 millió előfizető számára kínál filmeket, tévésorozatokat és dokumentumfilmeket nagy választékban és számos nyelven.

Hivatalos magyar plakát (Netflix)

Yasuke legendája (Yasuke) S01 – Netflix Original anime (Japán)

Yasuke | Official Teaser | Netflix

Once enslaved, now a samurai. This April, honor has a new name. Premieres April 29 only on Netflix. SUBSCRIBE: http://bit.ly/29qBUt7 About Netflix: Netflix is the world’s leading streaming entertainment service with 204 million paid memberships in over 190 countries enjoying TV series, documentaries and feature films across a wide variety of genres and languages.

Péntek

Az ártatlan (The Innocent) S01 (Spanyolország)

Az ártatlan | Hivatalos előzetes | Netflix

Senki nem menekülhet a múltja elől. Mateónak, Oliviának, Lorenának és Aguilarnak szembe kell néznie a döntésekkel, amelyek örökre kettétörték az életüket. Az ártatlan című thriller Harlan Coben sikerkönyvén alapul, és április 30-tól látható a Netflix műsorán.

Celeb kedvencek (Pet Stars) S01– Netflix Original reality

Növendék (The Disciple) – Netflix Original musical (India)

A Mitchellék a gépek ellen (The Mitchells vs. The Machines) – Netflix Original animációs film

A Mitchellék a gépek ellen | Hivatalos előzetes | Netflix

A különös, diszfunkcionális család országúti kirándulása nem várt fordulatot vesz, amikor egy robot apokalipszis közepén találják magukat, és hirtelen rájuk marad az emberiség megmentésének feladata. Nézd meg A Mitchellék a gépek ellen című filmet kizárólag a Netflix műsorán április 30-tól. Rendező Michael Rianda (Rejtélyek városkája), producerek az Oscar-díjas Phil Lord, Chris Miller és Kurt Albrecht.

Hivatalos magyar plakát (Netflix)

The Unremarkable Juanquini S02 (Kolumbia)

Szombat

The Guilt strip

Mi

Apt Pupil

Totál dráma (heti epizódok)

Örök tél

#Frissmegjelenések #Netflixvilág