Új csapat a WarnerMedia-nál, részletek az HBO Max európai bevezetéséről

Oszd meg a cikket másokkal is:

Egyre közelebb a WarnerMedia dedikált streaming szolgáltatása, az HBO GO-t felváltó HBO Max európai bevezetése. Ahogyan azt korábban is megírtam, a bevezetés nem lesz egységes a kontinensen, mivel több piacon, például az Egyesült Királyságban, Németországban vagy Olaszországban az HBO-nak még élő disztribúciós szerződései vannak, így ezekben a régiókban várhatóan csak 2025-től vezetik be az HBO Max-ot.

Hozzánk viszont még idén megérkezik az új platform, ami várhatóan a jelenleginél nagyobb és technikailag is korszerűbb szolgáltatás lesz, a WarnerMedia égisze alá összevont filmekkel és műsorokkal.

Az HBO Max közeledtét is erősen jelzi a mai bejelentés: Vanessa Brookman, a WarnerMedia gyermekcsatornáinak EMEA-szintű vezetője nyilvánosságra hozta új vezetői csapatának névsorát. Az újonnan kinevezett vezetők a Cartoon Network, a Boomerang, a Boing, a Cartoonito márkákért, az azokhoz tartozó digitális tartalmakért, a tartalmak más platformokon való megjelenéséért, valamint az HBO Max gyerek- és családi tartalomkínálatának kialakításáért felelnek majd.

Olyan elismert, magasan kvalifikált vezetői csapat állt fel, akik széles körű tapasztalatukkal szolgálják majd a gyermekműsorok és -márkák tartalmi, szerkesztési és gyártási igényeit.

Sarah Fell a saját gyártású sorozatokért, Marc Goodchild a digitális tartalmakért, Sean Henry a műsorstratégiáért és -vásárlásért, Angharad Llewelyn pedig ezen műsorok megfelelő, gyerek-és szülőbarát módon való tálalásáért felel, Ana González és Sean Gorman pedig egy-egy régiót vezetnek.

Az új menedzsment szorosan együttműködik a globális ‘Gyermekek, Fiatal felnőttek és Klasszikusok’ (KYAC) divízióval, amelyet Tom Ascheim, a KYAC elnöke vezet. Ezen kívül együtt fognak dolgozni azokkal a csapatokkal, akik Johannes Larcher, az HBO Max International vezetője és Christina Sulebakk, az HBO Max EMEA-régiós igazgatója alá tartoznak, és ők fejlesztik majd az HBO Max gyermek- és családi programkínálatát a szolgáltatás idei, európai országokba tervezett indulására.

A WarnerMedia-ról 

A WarnerMedia vezető média- és szórakoztatóipari vállalat, amely fogyasztói márkáin keresztül prémium és népszerű tartalmakat készít és sugároz a tehetséges műsorgyártók és újságírók széles körétől a globális közönség számára, olyan világhírű és közismert márkáin keresztül, mint az HBO, az HBO Max, Warner Bros., TNT, TBS, truTV, CNN , DC, New Line, Cartoon Network, Adult Swim, Turner Classic Movies és mások. A szervezet magában foglalja a Xandr fejlett hirdetési megoldásait is, amelyek célja a márkák, kiadók és fogyasztók hirdetéseinek modernizálása.

Sarah Fell, az EMEA-régió saját gyártású műsorainak igazgatójaként, továbbra is felelős lesz a közelmúltban Hanna-Barbera Studios Europe névre keresztelt londoni rajzfilmstúdió vezetéséért, így a jövőben is az ő irányítása alatt készülnek az olyan világszínvonalú saját sorozatok mint a Gumball csodálatos világa, a Daliás Ivandoe herceg kalandjai és az Elliott, a földlakó, valamint az új saját gyártású műsorokért is ő felel majd. E szerepkörének Sarah Fell Vanessa Brookman, mind Sam Register, a Warner Bros. Animation és Cartoon Network Studios közvetlen irányítása alatt tesz eleget – utóbbival együtt vezeti a Hanna-Barbera Studios Europe-ot, közösen irányítva a globális tartalmi együttműkődéseket, valamint világszinten népszerűsítve az európai gyártású műsorokat.

Marc Goodchild marad az EMEA-régió digitális tartalmi stratégiájáért és gyártásért felelős vezetője, aki e pozíción a vállalat több platformra kiterjedő kínálatáért felel.

Sean Henry-nek ítélték a vállalat EMEA tartalomstratégiai és programigazgatói, újonnan létrehozott pozícióját, amely feladatának egy kibővített csapat élén tesz eleget.

Angharad Llewelyn az EMEA-régió szerkesztői szabványok és gyakorlatok igazgatójaként folytatja munkáját.

Ana González, a gyermektartalmak jelenlegi igazgatója tölti be az újonnan létrehozott, ibériai és olasz gyermekcsatornákért felelős vezetői posztot.

Sean Gorman, jelenleg az Egyesült Királyság, valamint Észak-Írország gyermekműsorokért felelős vezetője területeihez hozzáadták a MENAT (Közel-Kelet és Észak-Afrika) -országokat, hogy az Egyesült Királyság, Észak-Írország és a MENAT gyerekcsatornák vezetője legyen.

González és Gorman egy újonnan létrehozott, regionális struktúra részeként együtt felügyeli a programigazgatást, a prezentációt, a marketinget és a digitális üzletágat.

 Vanessa Brookman, a WarnerMedia gyerekmárkáinak EMEA-szintű igazgatója elmondta: „Ez a tehetséges vezetői csapat a meglévő portfóliónk további sikerének záloga, valamint az ő feladtuk lesz egy erős HBO Max gyermek- és családi programkínálat kialakítása az EMEA régióban. A gyermektartalmak iránti rajongásuk és a gyermekműsoraink dinamikus változásának mély megértése lesz a sikeres működés receptje a WarnerMedia számára e rendkívül izgalmas időszakban. “

Brookman szervezetileg Priya Dogra, a WarnerMedia EMEA és Ázsia (Kínát kivéve) elnöke, valamint Tom Ascheim, a ‘Gyermekek, Fiatal felnőttek és Klasszikusok’ divízió elnöke alá tartozik.

#Műsoronplus #WarnnerMedia #HBOZóna

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója