Magyar előzetest kapott a Hill-ház szellemét idéző új Netflix thriller

Oszd meg a cikket másokkal is:

Előzetes érkezett a Kísértő múlt (Things Heard & Seen) című új Netflix thrillerhez, amely április 29-én érkezik a műsortárba, és már azt is tudjuk, hogy magyar szinkronnal.

A hamarosan debütáló új, helyenként horror betétekkel rendelkező thrillerben szerepelni fog többek között a Mamma Mia! sztárja, Amanda Seyfried, valamint a Stranger Things-ben Nancy Wheelerként megismert Natalia Dyer is. A Things Heard & Seen című Netflix film Elizabeth Brundage, All Things Cease to Appear című könyvének lesz a filmadaptációja, amely egy manhattani házaspárról szól, akik a Hudson-völgy egyik jelentős történelmi hátterű városába költöznek, ahol feldezezik házasságuk sötét és misztikus oldalát, amely kapcsolatban áll új otthonuk rettenetes történetével.

Kísértő múlt Amanda Seyfried főszereplésével | Hivatalos előzetes | Netflix

Egy fiatal pár Manhattanből egy Hudson-völgyi falucskába költözik, ahol rádöbbennek, hogy házasságukat – akárcsak új otthonukat – sötét titkok árnyalják be. …

Az előzetes alapján sokakban bizonyára felmerül Mike Flanagan képernyőre alkotott The Haunting franchise-ja, ami valóban mutat némi hasonlóságot. Az éjszaka közepén az abalküveget kíméletlenül betörő varjú megjelenése, illetve egy különös rádiós jelenet valóban sokakban megidézi a Hill-ház szellemét, de egy teljesen más sztorit kapunk, ami várhatóan legalább annyi izgalmat fog rejteni, mint Flanagan nagyszerű filmsorozata.

Kép: Netflix

#Műsoronplus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója