Robotapokalipszis és mobilok nélküli világ a Netflix új animációjában

Április 30-án jön a Netflixre a Mitchellék a gépek ellen (The Mitchells vs. The Machines) új animációs film a Lego-kaland filmek és az Oscar-díjas Pókember: Irány a Pókverzum! alkotóitól.

Valószínűleg Mitchellék a világ legkülönösebb családja, akik egy családi vakációt kénytelenek félbeszakítani, amikor egy robotapokalipszis miatt az emberiség utolsó reményei lesznek. A szinopszis szerint az egész történet akkor kezdődik, amikor a kreatív Katie Mitchell-t felveszik álmai filmiskolájába, és alig várja, hogy elhagyja otthonát, és megtalálja az „embereit”, amikor természetkedvelő apja ragaszkodik hozzá, hogy az egész család elkísérje az iskolába. Az út persze meglehetősen kényelmetlennek ígérkezik Katie számára, és még nem is sejti, hogy milyen kalandokba fognak majd együtt keveredni.

Amikor azt gondolná, hogy az utazás nem is lehetne ennél rosszabb, a család hirtelen a robotfelkelés közepén találja magát. A robotok az okostelefonoktól kezdve minden embert elfognak a bolygón és már csak a kedélyes édesanyán Linda Mitchellen, a furcsa kistestvéren Aaron Mitchellen, a mocskos mopsz Monchinton, és két barátságos, de egyszerű gondolkodású roboton múlik az emberiség sorsa.

Az animációs filmet Michael Rianda (Gravity Falls) rendezte, az Oscar-díjas alkotópáros, a Derült égből fasírt megálmodói Phil Lord és Christopher Miller, valamint Kurt Albrecht (Hupikék törpikék – Karácsonyi ének) együttműködésével. A film természetesesn magyar szinkronnal érkezik a Netflixre, azonban redeti angol szinkronhangok lesznek Abbi Jacobson, Danny McBride, Maya Rudolph, Beck Bennett, Fred Armisen, Eric Andre és az Oscar-díjas Olivia Colman.

Néhány kép az új animációból:

Mitchellék a gépek ellen
Hivatalos magyar poszter

A Mitchellék a gépek ellen arról szól, mit jelent embernek lenni egy egyre inkább technológiával teli világban, és hogyan fogjunk hozzá azokhoz a dolgokhoz, amelyek egyedivé teszik az embereket.

#Műsoronplus #Netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.