Májusban érkezik az Undercover előzményfilmje a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

Még 2019-ben debütált a Netflix műsortárába az első belga-holland közös készítésű akciósorozat a Páros küldetés (Undercover), amely tavaly ugyan megkapta a második évadot is, de még nem újították meg a harmadik évadra.

A sorozat egy Ferry Bouman Belgiumban élő holland drogkereskedőről szól, aki gyakran tölti idejét egy határtól nem messze álló kemping bungalójában, viszont a rendőrségnek nincs ellene bizonyítéka.  Éppen ezért küldenek oda két ügynököt, hogy épüljenek be a szervezetbe, és gyűjtsenek ellene bizonyítékokat. Folytatás helyett viszont május 14-én érkezik a sorozat alapiara építkező előzményfilm Ferry címmel, ami Ferry Bouman beszervezésének történetét fogja elmesélni, amely Amszterdamban kezdőtt 2006-ban.

A szinopszis szerint az alapul szolgáló sorozat főszereplője Ferry Bouman egy bizonyo Ralph Brink drogbárónak dolgozik, aki egy hatalmas bűnöző, és persze Ferry mentora is. Az egyik napon a bandát kegyetlenül megverik, Ralph fia pedig súlyosan megsérül a támadásban. Amikor minden szál egy csoportra mutat Brabantban, Ralph Ferry-t küldi az elkövetők megkeresésére. Ennek köszönhetően hosszú évek távolléte után Ferry ismét visszatér szeretett Brabantjához, ahonnan sok évvel ezelőtt elmenekült. Találkozás az elidegenedett családjával, visszatérés a lakóautós életébe, illetve a bájos szomszéd Danielle jelenléte fokozatosan mászik Ferry bőre alá, ami váratlan eredményekhez vezet, és próbára teszi Ferry hűségét is.

Képek a filmből:

#Műsoronplus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója