Keanu Reeves főszereplésével készít élőszereplős és spin-off animéket a Netflix

A Netflix még tavaly áprilisban kötött First Look (azaz első betekintésre) szerződést a BOOM! Studios-szal film- és televíziós jogokról, amely lehetővé teszi a streaming szolgáltató számára, hogy a kiadó bármely munkáját sorozat vagy film formájában adaptálhassa. Mivel a BOOM! Fox-al kötött szerződése 2021 januárjában lejárt, így a Netflix máris élt a lehetőséggel, és elsőként anime élőszereplős film formájában adaptálja Keanu Reeves BRZRKR című képregényét, amelyet további anime spin-off sorozat fog követni.

A BRZRKR- t tulajdonképpen Keanu Reeves szerelemprojektje, amelyben ő is lesz majd a főszereplő, írótársa a New York Times bestseller írója, Matt Kindt, és az elismert Marvel-művész, Ron Garney, amelyet Rafael Grampá karakter-terveivel és borítóival illusztrálnak.

A BRZRKR egy brutálisan epikus saga lesz. Főhőse egy halhatatlan, brutálisharcos B, aki 80 ezer éves harcát vívja korokon átívelően, és folyamatosan kell harcolnia és öldökölnie. Jelenkorunkban az USA-ban találja meg a számításait és feloldozását úgy, hogy részt vesz a kormány olyan veszélyes akcióiban, melyeket más nem vállalna. Cserébe nem vár mást, mint segítséget, megtalálni az igazságot a vérrel átitatott létezésében. A hőst az élőszereplős filmben természetesen Keanu Reeves fogja alakítani, majd az anime spin-off sorozatokban is ő kölcsönzi a karakter hangját.

Az alapul szolgáló képregény egy 12 kiadású limitált sorozat, amelynek első példányát a BOOM! adott ki 2021. március 3-án, és ebből fejleszti az élőzereplős illetve spon-off változatokat a Netflix.

Reeves egyébként nemrég fejezte be a Matrix 4 forgatását, amely még ebben az évben megjelenik, és tavasszal kezdi meg a John Wick 4. részének a forgatását.

Képek: BOOM! / Netflix

#Műsoronplus #Netflixvilág

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.