A Bridgerton főszereplői csatalkoztak a The Witcher második évadához

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Vaják (The Witcher) második évadának forgatása még javában zajlik, azonban a The Hollywood Reporter már beszámolt a sorozathoz újonnan csatlakozott színészekről.

A jelentés szerint a rettentően népszerű Bridgerton család sorozatban Lady Danburyt-ként megismert Adjoa Andoh alakítja majd az Ellanderben található Melitele templomának főpapnőjét Nenneke-t, és szintén a Bridgerton családban Sir Phillip Crane-t alakító Chris Fulton lesz Rience a titokzatos varázsló, valamint A hobbitból ismert Graham McTavish alakítja majd Sigismund Dijkstrát.

Kiderült továbbá, hogy Cassie Clare (Szép új világ) alakítja Philippa Eilhartot, Liz Carr (A néma szemtanú) Fenn, Simon Callow (Négy esküvő és egy temetés) pedig Fenn partnerét, Codringhert fogja alakítani.

Kevin Doyle, a Downton Abbey színésze egy Ba’lian nevű karaktert fog játszani, azonban egyelőre nincsenek információk róla, hogy ez az új karakter hogyan befolyásolja majd a sorozat cselekményét.

A The Witcher második évadának forgatása várhatóan nyárig eltart, érkezéséről viszont nincsenek információk.

Kép: Liam Daniel / Netflix

#Műsoronplus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója