Premiert és előzetest kapott a rekorder új Netflix animációs fanatsy

Oszd meg a cikket másokkal is:

Áprilisban érkezik a Netflix hazai műsortárába a kínai holdújév rekordbevételt hozó animációja Az újjászületett Nezha (New Gods: Nezha Reborn) fantasy, amely több mint 44,5 millió millió hozott a konyhára az ázsiai moziknak, amely a második legjobb kínai újévi premier (rekordbevételű animáció), és csak a 2019-ben bemutatott, szintén Netflixre került A vándolró Föld (The Wandering Earth) 48 millió dollárja tudott felülmúlni.

A The Light Chaser Animation Studios által készített film hazánkban az elmúlt fél évben már a harmadik olyan kínai produkció lesz, amely végül nemzetközi szinten is a Netflix műsortárában debütál, egészen pontosan április 12-én. A

Az újjászületett Nezha csatlakozik a nálunk február elején bemutatott A yin és yang mestere – Álom az öröklétről (The Yin Yang Master: Dream of Eternity) fantasy akciófilmhez, amelyet Guo Jingming készített, valamint még tavasszal (várhatóan áprilisban) érkezik még két scifi, amikről itt és itt írtam.

A film a The Romance Of The Gods klasszikus mitológián alapuló mű, amelyet a White Snake: Origin csapata készített négy év alatt. Zhao Ji rendezése mellett Yang Tianxiang, Xuan Xiaoming, Ling Zhenhe, Zhu Ke’er és Li Shimeng erededeti szinkronhangjai szólalnak meg.

New Gods: Nezha Reborn | Official Trailer | Netflix

3000 years after the boy-god Nezha conquers the Dragon King then disappears in mythological times, he returns as an ordinary man to find his own path to beco…

A film egy mitikus világban, Donghai városában játszódó történet , ami egy olvasztótégely a különböző kultúrákból származó istenek és emberek számára. Nezha Li Yunxiang a fiatal és merész fiú újjászületik az isteni csata után 3000 évvel, és kézbesítő futárként keresi a kenyerét. Rajong a motorversenyekért és kalandokért, azonban minden megváltozik, amikor találkozik egykori halandó ellenségeivel, köztük a Sárkányklánnal, akik most szupergazdag üzletemberként élnek.

Nezha Reborn elmeséli azt a történetet, hogy Yunxiang hogyan fedezi fel valódi kilétét, és vitézül csatázik a Sárkányklánnal, álarcos merénylőjükkel és más ellenségeivel, hogy megvédje barátait és családját egy életről-halálról szóló mesében.

Kép: Netflix

#Műsoronplus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója