Natalie Portman hosszútávú produkciós szerződést kötött az Apple-lel

Natalie Portman (Lucy az égben) és producertársa, Sophie Mas többéves első betekintés (First Look) szerződést kötött az Apple TV Plus streaming szolgáltatóval. A most kötött megállapodás eredményeként Portman és Mas az újonnan alapított MountainA produkciós cégével fejleszt különböző tartalmakat az Apple streaming platformjára.  

A bejelentés egy héttel azután történt, hogy az Apple berendelte Portman és Mas főszereplésével Laura Lippman Lady In The Lake című regényének a sorozatadaptációját, amelyről korábban a Műsoron is beszámolt.

A MountainA-t minőségi és időszerű projektek támogatásának a céljából hoztunk létre, és nem is tudnánk ebben jobb partnert elképzelni, mint az Apple, amely fantasztikus csapata, és akiknek rövid idő alatt már vannak tapasztalatai a világ legnagyobb filmrendezőkkel való együttműködésben – kommentálta a bejelentést Portman és Mas.

Az Apple továbbra is nagy tehetségekkel és világsztárokkal dolgozik együtt, például nemrég írt alá szintén több éves hasonló kontaktust a nőjogi aktivista Malála Júszafzaival.

kép: Natalieportman.com – Action Press/Rex

#Műsoronplus #AppleTTVPlus

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.