Disztópikus jövőben játszódó sci-fi sorozat érkezik áprilisban a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix még 2019-ben rendelte be A Csendes tenger (The Silent Sea) koreai sci-fi sorozat első évadát, amely Jung Woo-sung (A Moment to Remember), Bae Doo-na, Gong Yoo, és Lee Joon főszereplésével érkezik áprilisban a Netflix műsortárába.

A Netflix tájékoztatása szerint A Csendes tenger olyan disztópisztikus jövőben játszódik, amelyben a víz és az élelmiszer már nagyon fogyóban van a globális elsivatagosodás miatt, ezért egy különleges csapat elindul a hold felé egy kutatóállomásra néhány ismeretlen mintát tanulmányozni, ami megváltoztathatja az emberiség jövőjét is.

A koreai sci-fi sorozat Choi Hang-yong rendezésében készült, aminek egy 2014-es kisfilm a The Sea of Tranquility szolgál alapjául, amely ugyanabban az évben a Mise-en-scene rövidfilmfesztiválon is már felkeltette a világ figyelmét.

A Csendes tengert Eun-kyo Park írta, aki 210-ben a Mother című filmjével elnyerte a 4. Asian Film Awards-díjat a Legjobb forgatókönyvíró kategóriában. Executive producer Jung Woo-sung.

Kép: Netflix

#Músoronplus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója