Már készül Mike Flanagan új Netflix sorozata, első képen a Midnight Club

Érkezik a Netflixre Mike Flanagan a Hill-ház szelleme franchise atyjának új Netflix-sorozata a Midnight Club, amelyhez már a stáb is összeállt, és tegnap megkezdték a forgatásokat is.

A közelgő horrorantológia sorozat Christopher Pike regényeire épül, és halálosan beteg tinédzserek csoportját fogja követni. A fiatalok megalakítják a Midnight Club közösséget a kórházban, és minden este találkoznak, hogy félelmetes történeteket meséljenek egymásnak. Megállapodást kötnek arról is, hogy aki elsőként meghal, próbál kapcsolatba lépni a többiekkel a síron túlról.

Szereplők között lesznek Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, William Chris Sumpter, Aya Furukawa, Annarah Shephard és Sauriyan Sapkota, valamint Heather Langenkamp (Rémálom az Elm utcában) alakítja a titokzatos orvost, és kórházigazgatót. Mike Flanagan a Twitteren osztotta meg az első képet a forgatásról, ami tegnap kezdődött és máris hozta a rajongókat.

Amíg várunk a sorozatra, előtte érkezik Flanagan új horrorfilmje az Éjféli mise (Midnight mass), ami várhatóan még az idei év első felében megjelenik műsortárban.

Kép: Mike Flanagan /Twitter

#Műsoronplus #Netflixvilág #Midnightclub

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.