Dupla résszel március végén zárul a Snowpiercer második évada

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Snowpiercer- Túlélők viadala eredetileg TNT sorozat, amit a Netflix megvásárolt az Amerikán kívüli piacokra, többek között Magyarországra is.

Hosszú várakozás után, tavaly érkezett Pong Dzsunho 2013-as azonos című filmjére építkező posztapokaliptikus sorozat, ami elképesztő népszerűségnek örvend nálunk is, és idén januárban berendelték hozzá a harmadik évadot is. Jelenleg a második évad végénél járunk, és a TNT csatorna úgy döntött, hogy az eredeti március 22-ére időzített rész helyett március 29-én, hétfőn, egy maratoni két órás egybevont epizóddal zárul a sorozat, ami várhatóan hozzánk 30-án kedden reggel fog megérkezni a Netflixre.

Egyébként a Snowpiercer második évada a kábel csatorna második számú szkripted sorozata lett, és az eddigi hét epizódot több mint 14 millió néző látta a csatornán Amerikába, ehhez jönnek hozzá a Netflix globális nézői.

Snowpiercer – Túlélők viadala | Hivatalos előzetes | Netflix

Felhívjuk minden utasunk figyelmét, hogy Mr. Wilford hamarosan a végére jár a vonat végében zajló zavargásokkal kapcsolatos szóbeszédnek. Az Önök biztonsága …

A második évadban egy teljesen új hatalmi harc kialakulását láthatjuk, amely veszélyes kettészakadást okozott a Hótörő utasai között, hiszen az utasok megoszlanak Layton (Daveed Diggs) és Mr. Wilford (Sean Bean) iránti hűségben, mivel utóbbi egy új vonattal és új technológiával kecsegtet a túlélés reményében.

Kép: WarnerMedia

#Műsoronplus #Netflixvilág #Snowpiercer

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója