Jamie Foxx lányával készített sorozatot a Netflixre, első képek a Műsorontól

Oszd meg a cikket másokkal is:

Április 14-én érkezik az Apa, ne égess már (Dad Stop Embarrassing Me!) címmel Jamie Foxx első szitkomja a Netflixre, amelynek ráadásul a lányá a társproducere, és a történeteket saját kapcsolatuk ihletett.

Brian Dixon (Jamie Foxx) egy kozmetikai cég tulajdonosa, sikeres üzletember és megrögzött agglegény. Egyedül neveli tizenéves lányát Sashát, akit a Nicky, Ricky, Dicky és Daw színésze Kyla-Drew alakít, és Brian elhatározza, hogy a legjobb apa lesz, amihez segítségre lesz szüksége apjától (David Alan Grier) és nővérétől (Porscha Coleman), hiszen nem könnyű valamennyi elvárásnak megfelelni.

A streaming szolgáltató a Fuller House sikere után számos többkamerás szitkommal próbálkozott, hogy többévados franchise-t hozzon létre belőlük, viszont az Ashley Garcia: Genius in Love, és a pankrátor családi The Big Show Show esetében ez megrekedt egy évad után, így az Apa, ne égess már indul meghódítani a Fuller House utáni űrt.

Az Oscar-díjas Jamie Foxx számára nem ismeretlen terület a többkamerás vígjátékok világa, hiszen a The WB Television Network 1996-os The Jamie Foxx Show című sikeres családi szitkom öt évadig futott.

Első képek a sorozatból a Netflix jóvoltából:

Dad Stop Embarrassing Me!
Netflix
KÉP: EDDY CHEN/NETFLIX © 2021
Dad Stop Embarrassing Me! Netflix
KÉP: SAEED ADYANI/NETFLIX © 2020
Dad Stop Embarrassing Me! Netflix
KÉP: SAEED ADYANI/NETFLIX © 2020

A sorozat executive producere Jamie Foxx és lánya Corinne Fox, showrunner Bentley Kyle Evans, aki a The Jamie Foxx Show-nál is közreműködött, rendező pedig Ken Whittingham (black-ish) lesz.

Képek: Saeed Adyani / Netflix

#MűsornPlus #Netflixvilág #DadStopEmbarrassingMe!

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója