A nagy pénzrablás sztárjával érkezik a spanyol Halálos iramban a Netflixre

Még decemberben szerezte meg a Netflix Daniel Calparsoro, Az égre törő (Sky high- spanyolul Hasta el cielo) című új filmjének a globális jogait, amely április 2-án érkezik a Netflix műsortárába.

A Halálos iramban spanyol változata egy madridi tolvajbandát mutat be, amelynek mindig sikerül egy lépéssel megelőzni a helyi rendőrséget. Angel szerepében A nagy pénzrablás sztárja Miguel Herran lesz, aki egy piti külvárosi autószerelő, viszont szeretné hátrahagyni szegényes múltját, ezért beáll az autótolvaj-bandába. Amikor Angel találkozik az elbűvölő Estrellával (Carolina Yuste), egyre inkább a lányt akarja lenyűgözni, ezért jobban beleveti magát a bűnözői létbe, amellyel persze állandóan a rendőrség célpontjává válik.

https://www.youtube.com/watch?v=rG6AVqZ52c0

Képek:

A film alapjaiból a streaming szolgáltató berendelet egy sorozatot is, amely teljes egészében Netflix Original lesz, és ugyan az a Vaca Films készíti, amely az eredeti Hasta el cielot. A sorozatot is Daniel Calparsoro fogja rendezni, és az a Jorge Guerricaechevarría írja hozzá a forgatókönyvet, akivel már dolgozott együtt a Meglopni egy tolvajt című akciófilm forgatásán. Arról viszont nem szólnak a hírek, hogy Miguel Herran visszatérne a sorozathoz is.

#Műsoronplus #Netflixvilág #Skyhigh

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.