Spin-off készül a Bird Box univerzumából a Netflixre

Sandra Bullock főszereplésével készült Bird Box, magyarul Madarak a dobozban című poszt-apokaliptikus thriller 2018 december 21-én került fel a Netflix műsortárába, és rögtön népszerű lett a felhasználók között. Rá egy héttel jelentette be a Netflix, hogy 45 millió fiók tekintette meg a filmet hét nap alatt, ami akkor abszolút rekordnak számított.

Josh Malerman azonos című bestselleréből készült Netflix adaptáció főhőse Malorie (Sandra Bullock) aki gyermekét várja, amikor Európát, és később az Egyesült Államokat is megtámadja valami idegen jelenség, aminek láttán az emberek öngyilkosak lesznek. Malorie túléli a borzalmakat, és néhány túlélővel egy családi házban talál menedéket. A történet két idősíkban játszódik, és a fő idővonal mellett az öt évvel későbbi eseményeket is megismerhetjük, amikor Malorie két gyerekkel egy csónakban evez annak reményében, hogy a folyó végén biztonságos menedéket talál.

A Netflix ma jelentette be, hogy készül egy spanyol gyártású spin-off produkció a Bird Box univerzumából, amelynek még nincs címe, viszont azt már tudjuk róla, hogy  a forgatások az év végén kezdődnek Spanyolországban.

A produkciót írja és rendezi Alex és David Pastor (Az otthonom – The Occupant), producerek Dylan Clark (Bird Box, és a The Batman), Chris Morgan (Bird Box, Halálos iramban: Hobbs & Shaw) valamint Adrián Guerra és Núria Valls a Nostromo Pictures közreműködésével. Executive producerek lesznek Susanne Bier (Bird Box), Ainsley Davies a Chris Morgan Productionstól és Brian Williams a Dylan Clark Productionstól.

Kép: Saeed Adyani/Netflix

#MűsoronPlus #Netflixvilág #Birdbox

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.