Az Apple TV Plus-ra érkezik Natalie Portman első televíziós thrillere

Oszd meg a cikket másokkal is:

Az Apple berendelte a Lady in the Lake című új limitált sorozatot az Oscar-díjas Natalie Portman és a Fekete párducból ismert Lupita Nyong’o főszereplésével. A sorozatot Har’elm, az Édes fiam  (Honey Boy) önéletrajzi alkotással ismerté vált rendező írja, aki Portman és Nyong’o melett executive producere is lesz.

Az Apple közleménye szerint a készülő sorozat Laura Lippman azonos című New York Times bestseller regényének lesz a sorozatadaptációja. A történet a 60-as években játszódik Baltimore-ban, és főhőse Maddie Schwartz (Portman), aki egyik napról a másikra kisétál közel húsz éves házasságából egy új, értelemmel és szenvedéllyel teli élet reményében. Schwartz segítségével találja meg a rendőrség egy meggyilkolt kislány holttestét, ami után a nő felfedezi újságíró énjét, és elhelyezkedik a város egyik napilapjánál, és ismét az ő közreműködésével egy fiatal nő holttestére bukkannak. Cleo Sherwood (Nyong’o) egy fiatal, fekete nő, és Maddie-n kívül senkit sem érdekel, hogy miért kellett meghalnia, viszont Maddie elhatározza, hogy mindent kiderít Cleo életéről és haláláról.

A Lady in the Lake lesz Natalie Portman es Alma Har’el első televíziós projektje. Har’el Édes fiam (Honey Boy) című életrajzi filmje elnyerte a Sundance Filmfesztivál zsűri elismerését (2019), valamint négy Independent Spirit-díj jelölést is kapott, beleértve a legjobb rendezőét. Ő lett az első nő, aki megnyerte az Amerikai Rendezők Céhének (DGA Awards) a legjobb kereskedelmi- és narratív-rendezés díját is.

A produkciót a Crazyrose és a Bad Wolf America gyártja, ügyvezető lesz Har’el és Christopher Leggett. Ahogy írtam, Portman és Nyong’o a lesz a széria executive producere, Portman produkciós partnere pedig Sophie Mas.

Kép: Apple

#Műsoronplus #AppleTVPlus

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója