Forradalmi 4K technikával érkezik A kalózok elveszett királysága a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix megvásárolta A kalózok elveszett királysága (The Lost Pirate Kingdom) című dokumentum-és kevert élőszereplő sorozat nemzetközi jogait, amelynek köszönhetően a műsor március 15-től már Netflix Original-ként kerül a műsortárba, Magyarországon várhatóan magyar felirattal. A brit gyártásban készült produkció eredetileg a World Media Rights (WMR), a ZDF Enterprises (ZDFE), valamint a német ZDF műsorszolgáltató kereskedelmi leányvállalatának volt a koprodukciója.

The Lost Pirate Kingdom | Official Trailer | Netflix

The real-life pirates of the Caribbean violently plunder the world’s riches and form a surprisingly egalitarian republic in this documentary series.SUBSCRIBE…

A kalózok elveszett királysága egy olyan forradalmi gyártási technikát alkalmaz, amely teljesen új dimenzió a tényszerű sorozatokban. A Hyper Dynamic Animation technika lehetővé tette a World Media Rights számára, hogy újjáteremtse Nassau kalózköztársaságát amilyen 1715-ben volt, 4K háttérvetítést használva az élő szereplések mögött.

A történet Anglia Spanyolországgal folytatott háborújának végén kezdődik, amely a haditengerészeti szolgáló brit magánembereket munkanélkülivé tette, akik a kalózkodás felé fordultak, és továbbra is kincseket raboltak a spanyoloktól. Végül persze még saját koronájuktól is elfordultak, és felállították a világ első teljesen demokratikus köztársaságát a Bahamákon Nassau kalózköztársaság néven. A törvényeken kívüliek felszabadították a rabszolgákat és teljes szavazati jogot biztosítottak számukra. Elveszett kalóz Királyságukban rejlik az amerikai függetlenség eredete.

A sorozat olyan kalózlegendák valós életét mutatja be, mint Feketeszakáll, Henry Jennings, Benjamin Hornigold és Henry Vane. És nem csak férfiakról szól, hiszen a sorozat elmeséli Anne Bonny női kalóz rendkívüli meséjét is.

A sorozat executive producere a WMR-től Alan Griffiths, David McNab és Eamon Hardy.

Kép: Netflix

#Műsoronplus #Netflixvilág

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója