Az Apple produkciós együttműködést kötött a legfiatalabb női Nobel-békedíjassal

Az Apple ma jelentette be, hogy többéves produkciós partnerséget köt a nőjogi aktivista és legfiatalabb Nobel-békedíjas pakisztáni születésű Malála Júszafzaival.

A most kötött kontaktusnak köszönhetően Malala és az Apple közötti régóta fennálló kapcsolatára építve az Apple TV Plus platformra készülhetnek majd új drámák, vígjátékok, dokumentumfilmek, animációk és gyerekműsorok, amik kellő inspirációt adhatnak az embereknek szerte a világon.

Hiszek abban, hogy ezek a történetek képesek összehozni a családokat, barátságokat tudnak kötni vagy mozgalmakat képesek építeni és ösztönözni tudják a gyerekeket – nyilatkozta Malála Júszafzai. Nem is kérhettem volna jobb partnert, mint az Apple, hogy segítsen életre kelteni ezeket a történeteket. Hálás vagyok a lehetőségért, hogy támogathatom a nőket, a fiatalokat, az írókat és művészeket abban, hogy tükrözzék a világot, a saját képük által – fogalmazott a nőjogi aktivista.

Nem ez lesz az első terület, amelyben az Apple és Malala együttműködik. 2018-ban már közös alapítványt hoztak létre, hogy segítenek azokon a nőkön, akiket hátráltatnak az oktatásban Indiában és Dél-Amerikában.

Malala tehát csatlakozik az Apple egyre növekvő kreatív táborához, többek között Oprah Winfrey, Steven Spielberg, Tom Hanks, Will Smith, Jennifer Aniston, Reese Witherspoon, Idris Elba, Martin Scorsese, Leonardo DiCaprio, Octavia Spencer, Kumail Nanjiani, Alfonso Cuarón és még sok más hírességgel egyetemben.

Kép: Apple

#MűsoronPlus #AppleTVPlus #MalálaJúszafzai

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.