Hátrányos helyzetű fiatalokról készít sorozatot David Beckham a Disney-nek

A Deadline és a The Sun információi szerint David Beckham megállapodást kötött a Disney-vel egy focis sorozat elkészítésére a Disney Plus streaming platform számára.

A kezdetben csak pletykaként kezelt hírt végül több forrás is megerősítette, állítólag már a casting is zajlik a londoni Hackney Marshes akadémián, és Backham egy hét számjegyű szerződést kötött a médiavállalattal. A helyszín kicsivel több mint három kilométerre van Leytonstontól, ahol a volt angol kapitány született és nevelkedett. A készülő sorozat egy hátrányos helyzetű futballistákból álló közösségről szól, akik London keleti végén játszanak, és Beckham lesz majd a csapat mentora, mivel ő maga is hasonló körülmények között nevelkednek, és lett kiváló futballista. A készülő projekt címe még nem ismert.

A sorozat ötletével állítólag a Disney kereste meg Beckhamet, amely szerinte jó tükrözi a korábbi játékos szellemiségét és a közösségekhez való viszonyát, mivel a vállalat az eddigiek mellé több hasonló sportsorozatot vagy filmet szeretne készíteni.

Elég csak olyan kiváló filmekre gondolni, mint Emlékezz a Titánokra! (Remember the Titans), a Csoda a jégen (Miracle), vagy a Kerge kacsák (The Mighty Ducks) franchise, amiből a Disney éppen most készít új sorozatot The Mighty Ducks: Game Changers címmel Lauran Graham (Szívek szállodája) és az eredeti film főszereplőjével Emlilio Estevezzel. Érkezik még John Samos főszereplésével a Big Shot  kosárlabda-sorozat is, és a stúdió aktívan fejleszti az NBA szupersztárok, Giannis Antetokounmpo és Chris Paul életén alapuló filmeket is. A február 23-án induló  Star műsortárra nemrég írt alá executive produceri szerződést Jenifer Rice-Genzuk az NBA bajnok Steph Curry életéről készülő filmhez.

A Disney szerint David ideális mentor lesz majd a focicsapat számára, hiszen ő is a semmiből jött, hogy a világ egyik legjobb futballistája és legismertebb embere legyen. A készülő sorozatba látni fogjuk, hogyan inspirálja és ösztönözni ezeket a fiatalokat saját egyéni tapasztalatai alapján, hogyan ossza meg milliókkal a játék iránti szenvedélyét.

Kép: Műsoron grafika

#MűsoronPlus #DisneyPlus #DavidBeckham

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.