Made for Love: Palm Springs sztárjával áprilisban érkezik az HBO Max sötét vígjátéksorozata

Oszd meg a cikket másokkal is:

Áprilisban érkezik az HBO Max-re és a hazai HBO GO-ra a Palm Springs sztárjának, Cristin Miliotinak az új vígjátéksorozata Szerelemre tervezve (Made for Love) címmel, amely egy sötéten abszurd és cinikusan megrendítő történet lesz szerelemről és a válásról.

Hazel Green tíz éve él egy fojtogató házasságban egy kontrollmániás tech milliárdossal, amikor felfedezi, hogy férje egy megfigyelő eszközt ültetett be az agyába, ami nyomon követi őt, miközben megpróbálja visszanyerni függetlenségét.

Első előzetes:

Made for Love I Official Teaser I HBO Max

The classic story of boy meets girl, boy implants high-tech surveillance chip in girl’s brain… Featuring Cristin Milioti, Ray Romano, Noma Dumezweni, and Billy Magnussen, Made for Love is coming to HBO Max this April.

Sötéten abszurd és cinikusan megrendítő történet a szerelemről és a válásról a 2017-es azonos címmel megjelent regény alapján. Hazel Green tíz éve él egy fojtogató házasságban egy kontrollmániás tech milliárdossal, Byron Gogollal, amikor felfedezi, hogy férje egy megfigyelő eszközt ültetett be az agyába. Ez a „Made for Love” chip, ami lehetővé teszi a férje számára, hogy nyomon kövesse, megfigyelje és kiismerje „érzelmi adatait”, miközben a nő már megpróbálná visszanyerni függetlenségét. A chip segítségével Byron képes megfigyelés alatt tartani Hazel minden mozdulatát, amikor a nő sivatagi szülővárosában keres menedéket öregedő, özvegy apja, Herbert és annak szintetikus párja, Diane mellett.

Első képek:

A nyolc részes sorozat fő szerepeiben Cristin Milioti (Palm Springs), Billy Magnussen (Aladdin), Dan Bakkedahl, Noma Dumezweni, Augusto Aguilera és Ray Romano látható. Visszatérő vendégszereplők lesznek Caleb Foote, Kym Whitley, Nyasha Hatendi és Patti Harrison, Ione Skye, Jon Daly, Matty Cardarople, Mel Rodriguez és Sarunas Jackson. 

 Executive producer Christina Lee, Alissa Nutt, Patrick Somerville, Dean Bakopoulos, Liza Chasin és SJ Clarkson. Showrunner Christina Lee, gyártotta a Paramount Television Studios.

Kép: WarnerMedia

#MűsoronPlus #HBOZóna #MadeforLove