Chris Hemsworth és magyar származású felesége új akciófilmet készít a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

Chris Hemsworth, a népszerű akciófilm, a Tyler Rake: A kimenekítés után ismét producer lesz, méghozzá Matthew Reilly elismert ausztrál író Interceptor című regényének Netflix-filmes adaptációjában, amelynek a Halálos iramban: Ötödik sebesség és a Tengerszint alatt -Tidelands főszereplője, a magyar származású felesége Elsa Pataky és Luke Bracey (Alkalmi randevú, Point Break) lesz a főszereplője.

A történet szerint tizenhat nukleáris rakéta érkezik az Egyesült Államokban, viszont egy összehangolt terrortámadás komoly fenyegetést jelent a rakétákat befogadó katonai támaszpontra, és az amerikai hadsereg egyik jól képzett hadnagyának kell felhasználnia többéves taktikai kiképzését és katonai szakértelmét az emberiség megmentése érdekében. Matthew Reilly népszerű ausztrál írónak számít, aki elképesztő tempójú akciótörténeteket alkot, amelynek egyik jelentős darabját fogja a Netflix filmre adaptálni.

A forgatókönyvet Matthew Reilly és Stuart Beattie írja, producerek lesznek Matthew Street és Michael Boughen az Ambience Entertainment és Stuart Beattie megbízásából. Executive producerek Chris Hemsworth, Kathy Morgan, Christopher Mapp, Robert Slaviero és Peter D. Graves. A produkciót az ausztráliai Új-Dél-Walesben forgatják 2021-ben.

Forrás: Netflix

#Műsoronplus #Netflixvilág