The Serpent: Ázsia leghíresebb gyilkosa ihlette a Netflix új thriller sorozatát

Április 2-án jön a Netflix és a BBC közös produkciója, a valódi eseményeken alapuló A kígyó (The Serpent) thriller sorozat, ami a 70-es évek egyik ismert sorozatgyilkosának elfogásáról szól, akit a köznyelv csak bikinigyilkosként emlegetett.

A drágakő-kereskedőnek álcázott Charles Sobhraj (Tahar Rahim) és barátnője, Marie-Andrée Leclerc (Jenna Coleman) 1975-ben és 1976-ban Thaiföldön, Nepálon és Indián keresztül járták be Délkelet-Ázsiát, miközben válogatott szőrnyű bűncselekményeket követtek el a hírhedt ázsiai Hippie Trail ösvényen, és őket gyanúsították fiatal nyugati turisták ellen elkövetett brutális gyilkosságokban is. Sobhraj kedves és meggyőző személyiségével közel került az áldozataihoz, akikkel válogatott kegyetlenséggel végzett. A nyolc részből álló limitált sorozatban a Golden Globe-jelölt Tahar Rahim alakítja Charles Sobhraj, és az Amerika Kapitány: Az első bosszúállókból ismert Jenna Coleman a barátnőjét, Marie-Andrée Leclerc-t.

A kigyó magyar poszter
The Serpent/ A kigyó/ Netflix

A kigyó a Mammoth Screen, az ITV Studios fejlesztésében készült, a BBC One és a Netflix közös koprodukciójában. A sorozatot Richard Warlow és Toby Finlay írta, rendezőTom Shankland és Hans Herbots. Producer Stephen Smallwood, executive producer Richard Warlow, Tom Shankland, Preethi Mavahalli és Damien Timmer. A kígyót Thaiföldön és az Egyesült Királyságban forgatták, és ugyan a Narcoshoz hasonlóan a sorozat alapját a valós cselekmények ihlették, azonban miként a kolumbiai Pablo Escobar sorozatnál is alkalmazták, minden párbeszéd fiktív lesz.

#Műsoronplus #Netflixvilág #TheSerpent

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.