Az Oscar-esélyes Nomadland áprilisban érkezik az európai Disney Plusra

Oszd meg a cikket másokkal is:

Chloe Zhao Nomadland című filmje február 19-én vált elérhetővé kizárólag az amerikai Hulu-n, amit a Disney április 30-án külön díj nélkül kiterjeszt a Disney Star európai műsortárra is. A jelenlegi információk szerint Frances McDormand főszereplésével készült Nomadland több európai piacon a Disney Plus része lesz, és a film később elérhetővé válik a mozikban is, a szigetországban például a május 17-ére tervezett újranyitással.

A Deadline szerint filmet április 30-tól Olaszországban, Spanyolországban, Hollandiában, Norvégiában, Finnországban, Dániában, Svédországban és Izlandon is elérhetővé teszik a Disney Star műsortárban, felár nélkül. Úgy tűnik tehát, hogy a Nomadland lesz a március 23-án induló új felnőttközpontú Disney Plus műsortár, a Star első komoly filmje, és várhatóan a lokális forgalmazókkal kötött megállapodás szerint sorra megjelenik majd a többi streaming platformokon is, vélhetően Magyarországon is. A Star egyébként a filmet készítő Searchlight Pictures mellett FX Productions, a 20th Century Studios alkotásokat is megjelentet.

Vasárnap hajnalban a Nomadland elnyerte a legjobb dráma- és legjobb rendezői díjakat a Golden Globe-on, és valószínűleg nagy szerepet játszik majd a BAFTA- és az Oscar-jelölésekben is, amikre április 11-én, illetve 26-án kerül sor.

NOMADLAND | Official Trailer | Searchlight Pictures

Following the economic collapse of a company town in rural Nevada, Fern (Frances McDormand) packs her van and sets off on the road exploring a life outside o…

Kép: Disney Plus UK

#Műsoronplus #DisneyPlus #Nomadland

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója