Megszűnik a PlayStationön a filmek és sorozatok vásárlása és kölcsönzése

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Sony friss blogbejegyzésben számolt be róla, hogy 2021 augusztus 31-től megszünteti a PlayStation Store-ban a filmek és sorozatok értékesítését és kölcsönzését. Akik korábban vásároltak a felületről, azok persze továbbra is megtarthatják a tartalmakat.

Azok a felhasználók, akik augusztus 31. előtt vásároltak illetve kölcsönöztek az alkalmazásboltból, továbbra is megnézhetik a tartalmakat a kiválasztott eszközökön, azonban a megjelölt dátum után már megszűnik az értékesítés. Sokan úgy gondolják, hogy a Sony lépése mögött a streaming platformok népszerűsége állhat, ami nagyban befolyásolhatja az SVOD értékesítést is.

A szolgáltatás megszűnésével viszont némiképp egybeesik, hogy a Sony új Bravia XR modellekkel együtt debütált a Bravia Core, amely a Sony saját prémium streaming szolgáltatása, azonban egyelőre csak tévékre jelentették be. A Sony BRAVIA XR Z9J, A90J, A80J, X95J, X90J modelleken elérhető szolgáltatásán számos, viszont főként Sony Pictures mozifilmet lehet nézni, és a Pure Stream és az IMAX Enhanced technológiával minden tartalom lejátszásakor lélegzetelállító látványt és nagyszerű hangminőséget ígérnek.

Kép: Sony

#Műsoronplus #Sony

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója