A nagy pénzrablás alkotója egy sivatagi akciósorozattal tér vissza a Netflixre

Alex Pina A nagy pénzrablás sikere után most egy sivatagon átívelő hajszára invitálja a nézőket, ami a White Lines után a rendező második teljes Netflix projektje lesz, hiszen A nagy pénzrablást a streaming szolgáltató utólag vásárolta meg.

A március 19-én érkező Túl a vörös kanapén (Sky Rojo) című spanyol akciósorozat három prostituáltról szól. Coral (Verónica Sánchez) Wendy (Lali Espósito) és Gina (Yany Prado) a Club Las Novias útszéli bárban dolgoznak amikor életük váratlan fordulatot vesz: Egyikük megöli a bár egyik stricijét, és azonnal menekülniük kell a bűnözőktől hemzsegő sivatagon át, ha meg akarják váltani a szabadságukat.

A lányok az út során állandóan veszélynek vannak kitéve, miközben két nehézfiú, Moisés és Christian valamint a bár tulajdonosa is üldözi őket, és egyetlen céljuk, hogy még öt percig életben maradjanak.

Túl a vörös kanapén Netflix
Túl a vörös kanapén Netflix
Túl a vörös kanapén Netflix

A Túl a vörös kanapén első évada nyolc, egyenként 25 percből fog állni, és a Netflix annyira bízik a széria sikerében, hogy máris berendelték a következő évadot is.

Képek: Netflix Magyarország

#Műsoronplus #Netflixvilág #Túlavöröskanapén

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.