Premierdátumot és látványos képeket kapott a Netflix új szuperhős sorozata

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Netflix kiadott egy bámulatos premierbejelentős videót a májusban érkező Jupiter hagyatéka (Jupiter’s Legacy) című szuperhős sorozat első évadához, amiben látványos művészi rajzok segítségével ismerhetjük meg a karakterek látványvilágát.

Mark Millar Millarworld képregényuniverzumának modernkori adaptációjában Frank Quitely, a képregény eredeti alkotója rajzolja újra Jupiter hagyatékának ikonikus karaktereit, akik ezután varázsütésre megelevenednek a rajzvásznon hús-vér emberekké, és bemutatják, hogy mire számíthatunk a Netflixtől május 7-én, a sorozat magyar premierjén.

No Title

No Description

A Netflix Magyarország jóvoltából rendelkezésre álló képek, és a most közzétett művészi dátumbejelentő-videó együttesen egy lenyűgöző fantáziavilágról árulkodnak, amelyben elsőként találkozunk  Blackstarral (Tyler Mane), aki a sorozat főgonoszát fogja alakítani, majd Hutch-al (Ian Quinlan), a valaha élt legnagyobb szuperbűnöző fiával és Chloe Sampsonra, Utopian lányával is.

A videó további részében visszakalandozhatunk 1929-be, ahol Sheldon Sampson-ont, (Josh Duhamel) a The Utopian szuperhős csapat vezetőjét láthatjuk, majd ismét visszatérünk a jelenbe, ahol bemutatják Chloe testvérét, Brandon Sampsont (Andrew Horton) is.

A Netflix leírása szerint a világ első szuperhős-generációja 1930-óta tart minket biztonságban. Napjainkban ők jelentik világunk tisztelt idős őrségét, de gyermekeiken a sor, hogy továbbvigyék ezt a megbecsült örökséget.

Ahogy korábban írtam, a Netflix megszerezte Mark Millar Millarworld képregényuniverzumát, amely Jupiter hagyatéka mellett olyan alkotásokat is adaptálhat a műsortárba, min American Jesus vagy a Sharkey the Bounty Hunter.

A Jupiter hagyatékának első évada május 7-án érkezik a Netflixre.

Képek: Netflix Magyarország

#Műsoronplus #Netflixvilág #Jupiterhagyatéka