Jön a Tündöklő lányok misztikus sorozat Elisabeth Moss és a Narcos sztárjával az Apple TV-re

Oszd meg a cikket másokkal is:

Elisabeth Moss mellett Wagner Moura lesz a főszereplője a tavaly bejelentett Tündöklő lányok (Shining Girls) című új Apple TV misztikus thriller sorozatnak. A készülő produkció Lauren Beukes 2013-ban megjelent azonos című könyvének lesz a sorozatadaptációja, amelynek a jogait tavaly vásárolta meg Leonardo DiCaprio produkciós cége a Appian Way Productions – írja a Deadline.

Moura-t a legtöbben a Narcos sorozat Pablo Escobarjaként azonosítják, viszont érdemes mellette megemlíteni a szintén netflixes Segio drámát is, amelyben a színész egy karizmatikus ENSZ-diplomatát alakít.

A most készülő Apple sorozathoz már korábban csatlakozott A szolgálólány meséjével Emmy-díjas Elisabeth Moss is, aki a népészerű Hulu sorozat negyedik évadával április végén visszatér a képernyőkre. A Tündoklő lányok sorozatadaptációját írja és rendezi Silka Luisa, aki egyben showrunner és executive producer is lesz a készülő sorozatnak.

A Tündöklő lányok 2013 legjobb thrillereinek egyike, hátborzongató térkép egy időn átívelő gyilkosságsorozathoz. -írta az könyvről Stephen King. A mű középpontjában Harper a sorozatgyilkos áll és Kirby Mazrachi (Moss) a chicagói riportert – az utolsó a tündöklő lányok sorából, akikben ég a szenvedély, akiknek életét Harper egymás után akarja kioltani, miután a gazdasági világválság idején Chicagóban rábukkant a Házra, amelynek ajtaja más időkre nyílik. Kirby, aki megszállottan kutat támadója nyomai után a Chicago Sun-Times egykori bűnügyi újságírója, Dan Velasquez (Moura) mellé szegődik, akinek karrierje épp az ő ügye miatt vett más irányt.

Elisabeth Moss nem csak főszerepet vállal, de Love & Squalor Pictures cége Lindsey McManus mellett beszállt a sorozat készítésébe is. Ahogy korábban írtam, Silka Luisa lesz az executive producer és showrunner. Producerek még Leonardo DiCaprio és Jennifer Davisson. Az eredeti mű szerzője Beukes és Alan Page Arriaga ügyvezető producerként is részt vesz a projektben.

#Műsoronplus #AppleTVPlus #Tündöklőlányok

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója