A Ghost in the Shell alkotói egy Terminátor animét fejlesztenek a Netflixre

A Netflix és a Skydance új anime sorozatot jelent be a nemzetközileg is  sikeres Terminator franchise alapján, amely a Terminátor univerzum első animációs adaptációja lesz – áll a Netflix közleményében.

Egyelőre meglehetősen keveset tudni a Páncélba zárt szellem (Ghost in the Shell) és a B: A kezdetek (B: The Beginning) animációkat  is jegyző, a Netflixel, 2018-óta partnerségben álló Production IG adaptációjáról.

A Terminator az egyik legikonikusabb sci-fi történet, amelyet valaha készítettek, ami idővel csak egyre relevánsabbá vált világunk számára. Az új animációs sorozat ezt az univerzumot olyan módon fogja bemutatni, amelyre még soha nem került sor. Alig várjuk, hogy a rajongók megtapasztalják ezt a csodálatos új fejezetet a gépek és az emberek között zajló epikus csatában. – nyilatkozta John Derderian, a Netflix, japán és az anime tartalmakért felelős alelnöke. A sorozat howrunnere és executive producere Project Power: A por ereje és a The Batmen producere Mattson Tomlin.

A készülő animációs adaptáció a Netflix eddig is széles gyűjteményét fogja erősíteni, hiszen a Tűzgyűrű: Senki földje című alkotás jövő hét csütörtökön érkezik a műsortárba.

Kép: Netflix

#Műsoronplus #Netflixvilág #Terminátor

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.