Érkezik a Trónok harca alkotóinak első filmje a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

Metal Lords címmel még idén a streaming műsortárba kerül a Trónok harca alkotópárosának, D.B. Weiss és David Benioff első teljes Netflix produkciója.- tájékoztatott a streaming szolgáltató.

David Benioff és DB Weiss két éve írt alá 200 millió dolláros exkluzív szerződést, amelynek értelmében a népszerű alkotópáros kizárólag a Netflixnek készít filmeket és sorozatokat, és ennek első filmje lesz a Metal Lords, amelyben a Jacob védelmében és Tőrbe ejtve filmek sztárja Jaeden Martell lesz az egyik főszereplő. Martell mellett láthatjuk még az Emma filmben Elizabeth Martint alakító színésznőt Isis Hainsworth-ot, valamint az egyik leghíresebb londoni drámaiskola, a The Royal Central Speech and Drama School növendékét, Adrian Greensmith-t is.

A történet két kamaszról fog szólni, akik heavy metal zenekart akarnak alapítani egy középiskolában, ahol pontosan két gyereket érdekel a heavy metál. A filmet Peter Sollett (A nő akit szerettem) rendezte, D.B Weisz írta a történetet, producerek lesznek DB Weiss, Greg Shapiro, executíve producerek pedig David Benioff, Bernie Caulfield és Robin Fisichella. Executíve zenei producer Tom Morello.

#Netflixvilág #Műsoronplus

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója