Árnyék és csont: Elképesztően látványos lesz a Netflix új fantasyje

Oszd meg a cikket másokkal is:

Elsőként írtam a Netflix új fantasy sorozatáról a Shadow and Bone – Árnyék és csontról, amit Magyarországon forgattak, és amelynek már jó előre hatalmas jövőt jósoltak, így talán az sem véletlen, hogy a streaming szolgáltató több évadra elég franchise-t szeretne rá építeni.

A Leigh Bardugo Grisaverzumra keresztelt regényeiből építkező első évad végül 8 részes lett, és már azt is tudjuk, hogy április 23-án érkezik a műsortárba. A szériát Eric Heisserer (Érkezés, Bird Box) és Shawn Levy (Stranger Things) jegyzi, és az alapjául szolgáló regényből csak angol nyelven több mint 2,5 millió példányban értékesítettek, és persze hetekig vezették a New York Times bestseller listáját.

Az Árnyék és a csont egy háború sújtotta világba kalauzolja el a nézőket, amelyben Alina Starkov az elárvult lány olyan rendkívüli erőket szabadít fel, amely kulcsot jelenthet országa szabaddá tételéhez. A világra leselkedő szörnyű fenyegetés következtében Alina elszakad a valóságtól, felébred benne egy titokzatos ősi erő, és a mágikus katonák elit seregének vezetőjeként Grisha testvériség felé tart. De miközben küzd az igazáért rádöbben, hogy a szövetségesei és az ellenségei végül ugyanazok lehetnek, és ebben az eltorzult világban semmi sem az, aminek látszik.

Shadow and Bone – Árnyék és csont | Rövid előzetes | Netflix

Az Árnyzóna. Csodára van szükségünk ahhoz, hogy leromboljuk. A Shadow and Bone – Árnyék és csont április 23-tól látható kizárólag a Netflix műsorán.Feliratko…

A képek és a rövid előzetes láttán tényleg úgy tűnik, hogy az Árnyék és csont egy igen erős látványvilággal rendelkező sorozat lehet, ami jó alapot nyújthat majd egy Vaják mellett szolgáló fantasy-franchise számára, és beváltja majd a hozzá fűzött reményeket.

Árnyék és csont Netflix
COURTESY OF NETFLIX © 2021
Árnyék és csont Netflix
COURTESY OF NETFLIX © 2021
Árnyék és csont Netflix
COURTESY OF NETFLIX © 2021
Árnyék és csont Netflix
DAVID APPLEBY/NETFLIX © 2021

Az árnyék és a csont a 21 Laps Entertainment és a Netflix közös produkciója, a két főszereplő pedig  Jessie Mei Li (Alina Starkov), Archie Renaux (Malyen Oretsev) lesz.

#Netflixvilág #Műsoronplus #ShadowandBone

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója