BREAKING: Visszatér Ray Donovan, és minden ott folytatódik, ahol abbamaradt

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Liev Schreiber főszerepésével készült, és hét évadot megélt Ray Donovan című drámasorozat a Showtime elmúlt évtizedének egyik legnagyobb címe volt, amit nálunk az HBO GO-n láthatunk. Azonban a rajongók legnagyobb bánatára az amerikai televíziós csatorna tavaly váratlanul elkaszálta a 2013-ban indult, és Liev Schreiber személyben a legjobb férfi főszereplőnek járó Emmy-t is bezsebelő szériát, ami most egy nagyjátéfilm erejéig visszatér a képernyőre -írja a The Hoolywood Reporter.

Schreiber tavaly a január 19-én vetített utolsó rész után Instaposztban megígérte a rajongóknak, hogy a sorozat valamilyen formában visszatér, amit a jelek szerint sikerült betartania. Schreiber mellett visszatér Jon Voight és Kerris Dorsey is a Showtime filmjébe, amelynek a forgatása az év végén kezdődik New York-ban.

A nagyjátékfilmet Liev Schreiber és showrunner David Hollander írja, utóbbi fogja rendezni is. A Showtime közleménye szerint a film ott folytatódik, ahol a hetedik évadot abbahagyták: Mickey elmegy, Ray pedig elhatározza, hogy megtalálja és megállítja, mielőtt újabb vérengzéseket okozna. Ez a Donovan és Sullivan viszály összefonódik majd Ray és Mickey 30 évvel ezelőtti eredettörténetével is.

Kép: Showtime

#RayDonovan #GBOZóna

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója