Életem nyara címmel érkezik a Netflix Dirty Dancing klónja

Március 26-án érkezik a Netflix műsortárába az Életem nyara (A Week Away) című új YA musical, ami a Dirty Dancing – Piszkos tánc nyári keresztény táborra vetített modern változata, tehetségkutatón feltűnt Disney-színésszel, és egész jó dalokkal vegyítve.

A streaming szolgáltató tavaly szerezte meg Roman White első filmjének nemzetközi terjesztési jogait, amiből végül Netflix Original lett. Roman White ismert szövegíró és videóklip-rendező olyan sztárokkal dolgozott már együtt, mint Taylor Swift és Justin Bieber, így van már fogalma a látványos show és anyagok elkészítéséhez, amelyhez sikerült megszereznie az American Idol 2013-as felfedezettjét Kevin Quinnt, valamint az Office-ból ismert David Koechnert. Látványban és színpadias koreográfiákban tehát nem lesz panaszunk, és az előzetesben hallható dalok egy része hamarosan elkezdi meghódítani a slágerlistákat is.

A történet egy bajba jutott tinédzserről Will Hawkinsról szól (Kevin Quinn) akinek egy törvénytelen ügylet miatt két választása maradt; bevonul a fiatalkorúak börtönébe, vagy részt vesz egy nyári  keresztény táborban, csupa konzervatívnak tűnű arccal. Will persze inkább az utóbbit választja, és ugyan eleinte borzalmasnak tartja az egész táborozást, viszont találkozik egy lánnyal (Bailee Madison), és élete új értelmet nyer.

Roman White mellett a forgatókönyvet Alan Powell és Kali Bailey készítette. Szereplők: Kevin Quinn, Bailee Madison, Jahbril Cook, Kat Conner Sterling, Iain Tucker, David Koechner és Sherri Shepherd. Producerek lesznek Steve Barnett , Alan Powell, Gabriel Vasquez, executive producer Vicky Patel, társproducerek Roman White és Bailee Madison. A táncjelenetek koreográfusa Melena Rounis, a zenét pedig Adam Watts írta.

Első képek a filmből:

Életem nyara Netflix
A week away/Netflix
Életem nyara Netflix
A week away/Netflix
Életem nyara Netflix
A week away/Netflix

Az Életem nyara valószínűleg nem kifejezetten franchise-ra készült – mivel utólag vásárolt filmről van szó -, viszont jól illik majd a Netflix erősen nyomott YA irányvonalához, ami nem csak a Disney hasonló irányú elképzeléseinek lehet a komoly versenytársa, de az HBO Max is szorgosan gyűjtögeti a hasonló kaliberű tartalmakat, ezért valószínűleg sokat hallunk még róla.

Képek: Netflix Magyarország

#Netflixvilág #Életemnyara

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.