Kész a magyar szinkron a Zack Snyder: Az Igazság Ligájához

Oszd meg a cikket másokkal is:

A tegnapi Wonder Woman 1984 bejelentése után ismét remek hírrel szolgált az HBO a rajongóknak: Március 18-án érkezik kizáróan az HBO GO műsortárába a Zack Snyder: Az Igazság Ligája című film, amelyhez elkészült a magyar szinkron is. Az HBO Magyarország tájékoztatása szerint valamennyi szinkronhang visszatér az új változatban, sőt, az új karakterek is megkapták a magyar hangjukat.

Így tehát:

 Széles Tamás (Ben Affleck / Batman)

 Welker Gábor (Henry Cavill / Superman)

Horváth Lili (Gal Gadot / Wonder Woman)

Jéger Zsombor (Ezra Miller / Flash)

 Varga Rókus (Jason Momoa / Aquaman)

 Gacsal Ádám (Ray Fisher / Cyborg)

 Hirtling István (Jeremy Irons / Alfred)

Kovács Nóra (Diane Lane / Martha Kent)

Ruttkay Laura (Amy Adams / Lois Lane)

Barbinek Péter (J.K. Simmons / Gordon felügyelő)

 Rosta Sándor (Ciarán Hinds / Steppenwolf)

 Bogdányi Titanilla (Amber Heard / Mera)

A régi szereplők mellett több új karakter is feltűnik, így többek között hallhatjuk még Háda János (Peter Guinness / Desaad), Bognár Tamás (Ray Porter / Darkseid), Terdik Sára (Kiersey Clemons /Iris West), Szatmári Attila (Harry Lennix / Marsbéli Vadász), Gáspár András (Jared Leto / Joker) és Szabó Győző (Joe Manganiello / Deathstroke) hangját is.

A film szinkronmunkálatait a Mafilm audio készítette. Magyar szöveg: Tóth Tamás; hangmérnök: Tóth Péter Ákos; vágó: Simkóné Varga Erzsébet, gyártásvezető: Fehér József; szinkronrendező: Nikodém Zsigmond.

Új képek a Vanity Fair jóvoltából:

Batman
Batman
Gal Gadot
Jared Leto / Joker
Jared Leto / Joker
Wonder Woman
AZ IGAZSÁG LIGÁJA
AZ IGAZSÁG LIGÁJA

A Zack Snyder Az Igazság Ligája című filmben Bruce Wayne (Ben Affleck) nem engedheti, hogy Superman (Henry Cavill) végső önfeláldozása hiábavaló legyen, ezért összefog Diana Prince-szel (Gal Gadot), akivel olyan metahumánokból álló csapatot akarnak összeállítani, amely képes lesz megvédeni világunkat egy közelgő, katasztrofális méretű fenyegetéssel szemben. A feladat még nehezebbnek bizonyul, mint, amire Bruce számított, mert az új csapattagoknak mind szembe kell nézniük saját múltjuk démonaival és le kell küzdeniük korlátaikat, mert csak így válhatnak egyedülálló hősligává. Ám mire összeáll a csapat, Batman (Affleck), Wonder Woman (Gadot), Aquaman (Jason Momoa), Cyborg (Ray Fisher) és Flash (Ezra Miller) talán már el is késett azzal, hogy megvédjék a bolygót Steppenwolftól, DeSaadtól és Darkseidtől és szörnyű tervüktől.

Március 18-án kizárólag az HBO GO kínálatban, magyar szinkronnal látható a Zack Snyder: Az Igazság Ligája. Április 1-én pedig megérkezik a Wonder Woman 1984 is, szintén magyar szinkronnal, csak az HBO GO-n. A filmhez friss fotók érkeztek a Vanity Fair magazinnak köszönhetően. Fotókat Zack Snyder készítette.

Fotók Vanity Fair/Fotós: Zack Snyder

#ZackSnyderAzIgazságLigája #HBOZóna #HBOMax

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója