A szolgálólány meséje rendezője új thrillert készít Mila Kunisszal a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

Mila Kunis a Fekete hattyú és az Azok a 70-es évek show című sorozat sztárja lesz a főszereplője a Netflix új Luckiest Girl Alive című misztikus thrillerének.

A film Jessica Knoll azonos című, 2015-ben megjelent New York Times bestseller regényének lesz a filmadaptációja, amely több mint egymillió példányban kelt el, és 38 különböző nyelvre fordították le.

A cselekmény főhőse Ani FaNelli (Mila Kunis), egy éles nyelvű és eszes New York-i lány, akinek látszólag mindene megvan: magas pozíció egy sikeres magazinban, pazar ruhatár és egy álomszerű nantucketi esküvő a láthatáron. Viszont amikor egy bűnügyi dokumentumfilm-rendezője felkéri, hogy meséljen a rangos Bradley-iskolában még tizenéves korában történt cselekményekről, Ani kénytelen szembenézni a sötét igazsággal, amely azzal fenyegeti, hogy aprólékosan kidolgozott élete összeomolhat.

A filmet Mike Barker, a Fargo és A szolgálólány meséje rendezője készíti, aki egyébként a szintén netflixes The Sandman és a hamarosan érkező Hit & Run sorozat pilotját is elkészítette. Producerek Bruna Papandrea és Jeanne Snow a Made Up Stories produkciós cégtől; Erik Feig és Lucy Kitada a PICTURESTART-tól, valamint Mila Kunis saját produkciós cége az Orchard Farm Productions. Executive producerek Jessica Knoll; Lisa Sterbakov a Orchard Farm Productions, Shayne Fiske Goldner a PICTURESTART és Steve Hutensky a Made Up Stories-től.

#NetflixVilág #LuckiestGirlAlive #MilaKunis

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója