Jessica Jones és a Megtorló jogai visszakerültek a Marvelhez

Oszd meg a cikket másokkal is:

A Jessica Jones és a The Punisher sorozatok legutóbbi évadának bemutatása óta eltelt két év, így a karakterek használati jogai visszaszálltak a Netflixtől a Marvel Studioshoz – írja a ScreenRant.

Ez azt jelenti, hogy ha a Disney úgy látja a jónak, akkor a Disney+-on akár saját sorozatot indíthat a karakterek főszereplésével.

A Netflix és a Marvel TV 2014-ben bejelentette a partnerséget, amelynek keretein belül saját sorozatot kaptak a Marvel-képregények olyan utcai hősei, mint Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage vagy éppen Vasököl. Ezek a sorozatok nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy a Netflix nagy előnyre tett szert a riválisaihoz képest. A Disney aztán észbe kapott és felbontotta ezt az együttműködést, aminek ahhoz is köze volt, hogy elindította a saját streaming-szolgáltatását, a Disney+-t, amelynek fontos építőelemei a Marvel-karakterekre felhúzott sorozatok lesznek.

Nemrég egyébként az a hír kelt szárnyra, hogy a szintén a Netflixen saját sorozattal bemutatkozó Vasököl és Luke Cage közös sorozatot kapnak a Disney+ felületén.

#Marvel #DisneyPlus #JessicaJones #ThePunisher

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója