J.J. Abrams és a Légió írója készít új sci-fi drámát az HBO Max-re

Az HBO Max berendelte J.J. Abrams produkciós cégétől a Subject to Change című új sci-fi sorozatot, amelyet a Csillagok háborúja rendezője a Légió írójával Jennifer Yale-lel fog közösen elkészíteni.

A Subject to Change alapja a Netflixen futó, Jonah Hill és Emma Stone szatirikus sorozatához A mániákushoz (Maniac) hasonlítható leginkább. A történet egy kétségbeesett főiskolásról fog szólni, aki csatlakozik egy klinikai teszthez, amely egy vad és zaklatott, elmét- és valóságot elferdítő kalandba fogja taszítani.

Abrams két éve írta alá hosszútávú produkciós szerződést az HBO anyavállalatával a WarnerMedia-val, és a tavaly bemutatott Lovecraft Country után többek között ő fogja készíti a streaming platformra szánt Justice League Dark DC sorozatadaptációt is.

A WarnerMedia tájékoztatója szerint a Subject to Change című sorozatot Abrams 2001-ben alapított produkciós cége, a Bad Robot Productions, és a Warner Bros. Television közösen fogja készíteni, a Légió és az Outlander – az idegen írója Jennifer Yale mint showrunner is feltűnik majd, és társproducer Rachel Rusch Rich lesz.

#JJAbrams #HBOMax #Subjecttochange

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.