Tavasszal érkezhet a Tigrisvilág második évada a Netflixre

Oszd meg a cikket másokkal is:

A kelet-német bundesliga-frizurás macskabolond Joe Exotic dokusorozata a Tigrisvilág (Tiger King) 2020 március 20-án debütált a Netflix műsortárában, és aznap talán még kevesen gondolták, hogy ekkora sikere lesz majd világszerte. Aztán elképesztően futott a kontent, sorra váltak elérhetővé a sorozattal kapcsolatos cikkek és kulisszatitkok, és a sikerhez valószínűleg az is közrejátszhatott, hogy időközben kicsúcsosodott a mai is tartó vírushelyzet, és a karanténban rekedt emberek elkezdték zabálni a pikáns botrányműsort, így a Tigriskirály jött, látott, és szinte azonnal letarolta a teljes Netflix műsortárat, nem hagyva kétséget afelől, hogy ebben van még több potenciál.

Az első évad rekordnézettséget produkált, és globális szinten 64 millió Netflix előfizető tekintette meg a nyíltan homoszexuális és fegyverbolond Exotic és Carol Baskin páratlan, bérgyilkosokkal átitatott összetűzését, amelyet a streaming szolgáltató megtoldott egy bónusz epizóddal is. A Tigriskirály meg én című extra rész április 12-én érkezett, amelyben Joel McHale kérdezte körbe a dokuban érintett szereplőket, de valljuk be, hogy ez amolyan túlharcolt csontnak tűnt az első hét epizódhoz képest, és inkább rontott, mint sem javított az alapdoku színvonalán.

Azonban úgy tűnik, hogy a márciusban vagy áprilisban valóban érkezik a Tigriskirály második évada, amiről már régóta hallani ilyen-olyan pletykákat. A BBC tavaly augusztusban már belengette, hogy a Netflix bebiztosította a második évadot is, valamint azóta már azt is tudni, hogy Nicolas Cage főszereplésével készül egy másik, az eddigiektől független Tigrisvilág sorozat is.

Sajnos időközben a Tigriskirály állatkertjét jogi csaták elvesztése miatt kénytelenek voltak bezárni, ettől függetlenül a második évad közeledtéről az eredeti netflixes sorozat szereplői, John Reinke és James Garretson már több alkalommal is tettek említést, amit Reinke tegnapi Youtube videója tett még egyértelműbbé.

Ebben megköszönte mindenkinek, aki megnézte az dokusorozatot, és készültségbe helyezte a nézőit, hogy hamarosan megjelenik egy másik évad is a sorozatból. A streaming szolgáltatói körökben általában jól értesült Whats on Netflix csapata megkeresett több illetékest is tisztázni a második évad hivatalos érkezését, viszont csak annyit sikerült megtudniuk, hogy valóban érkezik egy új évad a sorozatból, de még nincs pontos köbe vésett dátuma, így azt sem tudni, hogy miről fog szólni, és kik szerepelnek majd benne.

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója