Kiemelt témák: Wednesday I The Last of Us I You 4 I 2023 újdonságok

Charlize Theron és Kerry Washington is szerepelni fog a Jók és Rosszak iskolájában

Charlize Theron és a Botrány sorozatból is ismert Kerry Washington lesznek a főszereplői a Paul Feig (Koszorúslányok, A kém, Szellemirtók) rendezésében készülő The School for Good and Evil című filmnek. A sztori Soman Chainani magyarul is megjelent Jók és Rosszak iskolája című novellája alapján készül.

A Jók és Rosszak iskolája története szerint Sophie (Sophia Anne Caruso) és Agatha (Sofia Wylie) jó barátnők; a következő tanévben felfedezik, hová kerül minden eltűnt gyerek: a Jók és Rosszak Iskolájába, ahol egyszerű fiúkból és lányokból tündérmesehősöket és gazembereket képeznek. Gavaldon legszebb lánya, Sophie egész eddigi életében titkon arról ábrándozott, hogy elrabolják, és elviszik egy elvarázsolt világba. Rózsaszín ruhákban, fess topánkákban jár. Rajong a jó cselekedetekért, ezért egészen biztos abban, hogy nagyon jó jegyeket kapna a Jók Tagozatán, és dicséretes mesekönyv-hercegnő bizonyítványa lehetne. Agatha viszont mindig formátlan, fekete hacukákban jár, gonosz macskája van, és szinte mindenkit utál, ezért természetesnek látszik, hogy ő a Rosszak Tagozatára kerül.

Amikor azonban a két lány a Végtelen Erdőbe kerül, azt tapasztalják, hogy sorsuk a remélttel éppen ellentétesen alakul, és hamar rájönnek, hogy egy tündérmeséből a leggyorsabb kivezető út az, ha… végigélik.

A filmadaptációban Kerry Washington lesz Dovey professzor, a jók dékánja, míg Theron Lady Lasso, a gonoszok dékánja.

A Jók és Rosszak iskolája 2022-ben érkezik majd a Netflixre.

(Kiemelt kép: Empire)

#Netflix #PaulFeig #KerryWahsington #CharlizeTheron

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.