A Mokka és az Izaura TV legnépszerűbb tartalmaival támad a TV2 streaming

Oszd meg a cikket másokkal is:

Ahogyan arról már korábban hallani lehetett, a TV2 is elindítja saját streaming szolgáltatását TV2 Play néven, ami saját ajánlórendszerrel és változatos tartalmakkal kívánja felvenni a versenyt a Netflix vagy az HBO GO ellen.

Amit tudni lehet az új online szolgáltatásról, hogy számos kényelmi funkciókkal rendelkezik, és felhasználóbarát felületet is ígérnek aTV2 Csoport új online platformjához. A TV2 legnépszerűbb műsorai, sorozatai, valamint a csatornaportfólió korábbi nagysikerű műsorai is láthatóak lesznek. A szolgáltatás mindenki számára ingyenesen használható, néhány extra kényelmi funkció, például a személyre szabható „kedvencek lista” létrehozása pedig regisztráció után érhető el.

Úgy tudni, hogy számos saját gyártású produkciója, sorozata és folyamatosan frissülő nemzetközi filmek, valamint az aktuális tévéképernyőn futó műsorokhoz tartozó extra tartalom is elérhető, az ajánlómotornak köszönhetően pedig kifejezetten az adott felhasználó számára érdekes videókat ajánl majd a rendszer.

A platformon lehetőség van műsorra, tartalomra, csatornára vagy éppen kedvelt színészre vagy színésznőre szűrni. Az oldal figyeli a regisztrált személy, valamint a többi felhasználó műsorelőzményeit és aktivitását is, és ennek alapján tud további, számára érdekes tartalmakat javasolni. Továbbá a személyes profilnak köszönhetően saját „kedvenc” lista létrehozására is lehetőség van, amely még inkább segíti a pontos tartalomajánlásokat.

A megnövekedett televíziózási kedv mellett egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online videós szolgáltatások, és ennek a növekedésnek a következő szakasza egy letisztult, könnyen kezelhető és a fogyasztók számos igényét kiszolgáló online felület elindítása. Ezen értékek mentén hoztuk létre a TV2 Play-t, amely felhasználóbarát megjelenésével, aktuális tartalmaival és a különböző extra funkcióival hamar a nézők kedvence lehet majd. Nem titkolt szándékunk, hogy a fiatalabb korosztály megváltozott televíziós fogyasztási igényeit is kiszolgáljuk” – mondta Pavel Stanchev, a TV2 Csoport vezérigazgatója.

Egyelőre még nem volt lehetőségem kipróbálni a TV2 Play oldalt, de eddigi kutatómunkám során saját dedikált alkalmazást sem Androidon sem okostévén nem találtam, így be kell érni a böngészős változattal. Viszont kíváncsian várom, hogy egy magyar kereskedelmi csatorna streaming műsortára mennyire képes felvenni a modern tartalomfogyasztás ritmusát, és kiszolgálni az erre igényes közönséget.

Kép: TV2 Csoport

#MűsoronPlus #TV

Ez az oldal ingyenes és így is marad. Ha támogatnád a munkát, kérlek küldj egy kávé árát, hogy még jobban menjen. Nagyon köszönöm!

Derecskei Zoltán

A Műsoron.hu alapítója