Tina Turnerről készült dokumentumfilm érkezik az HBO-ra

Az HBO Max, valamint az Egyesült Királyságban a Sky Documentaries megvásárolta az amerikai származású svájci popikon Tina Turner életéről és karrierjéről szóló dokumentumfilmet -írja a Deadline.

A Tina című dokumentumfilm márciusban érkezik majd az amerikai HBO-ra és HBO Max-re, a Lightbox Production gyártásában. A dokumentumfilm „leleplező és meghitt pillantást” nyújt Turner elragadó élettörténetéről, feltárva a sztár korai évekeit is. Személyes és szakmai küzdelmeit is bemutatja majd, hogyan vált globális jelenséggé majd született újjá az 1980-as években.

A dokuban személyes interjúk is láthatóak lesznek Turnerrel, amit szülővárosában, Zürichben készítettek, és soha nem látott felvételeket, hangszalagokat és személyes fotókat is tartalmaz.

A Tina című dokumentumfilmet az Egyesült Királyságban és az Egyesült Államokban működő Lightbox Production gyártotta, amelynek Lindsay és TJ Martin voltak a rendezői. Executive producerek Erwin Bach, Tali Pelman, Will Clarke, Andy Mayson, Mike Runagall, David Gilbery és Charles Dorfman.

Fotó: HBO

Teszett a cikk? Csatlakozz a Facebook oldalhoz, kövess Twitteren vagy a Google Hírekben is, hogy mindig értesülj a legfrissebb újdonságokról.